Ο Βάλαρης, οι “διευκρινίσεις” για τον κορονοϊό και ο εκνευρισμός της Σκορδά

Ο Βάλαρης, οι “διευκρινίσεις” για τον κορονοϊό και ο εκνευρισμός της Σκορδά
Τηλεφωνική επικοινωνία του "Πρωινού" με τον Γιώργο Βάλαρη

Μετά τις αντιδράσεις ο σκηνοθετης επιχείρησε να ανασκευάσει όσα είπε περί "στημένης υπόθεσης" για τον κορονοϊό. Τι απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας, Γιώργος Βάλαρης σε συνέντευξη που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στην περίοδο του κορονοϊού και δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας πίσω από όλα.

Θα κάνουμε μια καμπάνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο θέατρο. Πώς ήταν αυτή η τρομοκρατική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι; Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες. Θα δούμε κάποιες φαρμακοβιομηχανίες από τα φάρμακα να πλουτίζουν. Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα”, δήλωσε ο Γιώργος Βάλαρης.

“Παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου”

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τα λεγόμενά του περί “θεωριών συνομωσίας”, ο ηθοποιός θέλησε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα, καθώς -κατά τον ίδιο- το νόημα όσων ήθελε να πει αλλάχτηκε ή δεν έγινε απόλυτα κατανοητό.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Βάλαρης επικοινώνησε με την εκπομπή του ΑΝΤ1, με στόχο να υποστηρίξει τη θέση του και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το “Πρωινό” το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Βάλαρης μίλησε ξανά για το ζήτημα των “θεωριών συνομωσίας” και έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προηγουμένως, το πρωί της Τετάρτης στην ίδια εκπομπή.

“Ένιωσα ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου. Λόγω του περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου παίξατε ένα μικρό απόσπασμα”.

Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν για τις δηλώσεις του καλλιτέχνη ήταν και της Αφροδίτης Γραμμέλη, η οποία τον χαρακτήρισε “ανεύθυνο”.

Όταν όμως ο Γιώργος Βάλαρης προσπάθησε να μιλήσει ξεχωριστά με κάθε συνεργάτη του “Πρωινού”,  η Φαίη Σκορδά αντέδρασε, λέγοντάς του ότι προσπαθεί να καταχραστεί το χρόνο της εκπομπής.

“Γιώργο άκουσε με λίγο. Με πολύ διακριτικότητα και σεβασμό σου δίνω χρόνο για να κάνεις πέντε διευκρινίσεις παραπάνω. Το πας το θέμα αλλού. Δεν απαντάς συγκεκριμένα για το αν το θεωρείς στημένο ή όχι. Που για αυτό τον λόγο έγιναν τα σχόλια. Αλλά δε μπορώ τώρα να μη μιλήσω, γιατί παίρνεις έναν-έναν τους συνεργάτες μου να σου απαντήσουν επί προσωπικού. Επί προσωπικού μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο. Σου έδωσα τον χρόνο να κάνεις τις διευκρινίσεις που θέλεις. Τώρα μην το πάμε είπε-ξείπες. Δεν είναι ωραίο”, είπε η Φαίη Σκορδά.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα