Βάνα Μπάρμπα – Κατερίνα Παπουτσάκη στο NEWS 24/7: Είμαστε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα

Βάνα Μπάρμπα – Κατερίνα Παπουτσάκη στο NEWS 24/7: Είμαστε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα
24 MEDIA/ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ -WATKINSON

Οι δύο ηθοποιοί τάσσονται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, μετά τις καταγγελίες που έκανε για τον Γιώργο Κιμούλη. "Είμαι με τις φωνές των πολλών" δήλωσε στο News 24/7 η Βάνα Μπάρμπα - "Έχω υποστεί κι εγώ πολύ μεγάλη δυσκολία από τη συμπεριφορά του κ. Κιμούλη" αναφέρει η Κατερίνα. Παπουτσάκη.

Στο πλευρό της συναδέλφου τους Ζέτα Δούκα, μετά τις καταγγελίες της για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη, τάσσονται οι ηθοποιοί Βάνα Μπάρμπα και Κατερίνα Παπουτσάκη με αποκλειστικές δηλώσεις τους στο News 24/7.

H Βάνα Μπάρμπα δηλώνει «εμβρόντητη» με τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα και αμφιβάλλει για το εάν αυτές είναι ψευδείς: «Δεν γίνεται να βγαίνουν τόσα άτομα και να λένε τέτοια πράγματα και να μη συμβαίνει τίποτα. Μάλλον ο κύριος Κιμούλης πρέπει να έκανε κάποια πράγματα ίσως λίγο άγρια.» είπε μεταξύ άλλων.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη από πλευράς της μίλησε για τη δική της ιδιαίτερα “δύσκολη” συνεργασία που είχε με τον κ. Κιμούλη: «Ήμουν τυχερή που σταμάτησε νωρίς μετά από μία δική μου έντονη οριοθέτηση. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε αλλά με συνθήκες πολύ δύσκολες. Είχαν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας από την καταγγελία της κυρίας Δούκα, αλλά υπήρχε λεκτική βία, πίεση και εξύβριση» τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στο News 24/7:

Βάνα Μπάρμπα: “Η Ζέτα είναι κυρία. Δεν θα έλεγε ψέμματα”

“Έμεινα εμβρόντητη. Βέβαια, ένας καλός καλλιτέχνης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλός άνθρωπος. Αλλά το ότι γίνονται αυτά στον χώρο τον δικό μας και για να υπάρχουν μία και δυο και τρεις φωνές σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν ξέρω αν είναι σεξουαλική παρενόχληση ή ψυχική παρενόχληση, πάντως μία κακή συνεργασία που μπορεί να πληγώσει κάποιους ανθρώπους είναι κι αυτό βιασμός της ψυχής. Εγώ είμαι με τις φωνές των πολλών. Τη Ζέτα την ξέρω πολύ καλά, είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Είναι κυρία και δεν υπήρχε περίπτωση να έχει πει ψέματα. Είμαι με τις φωνές των πολλών. Δεν γίνεται να βγαίνουν τόσα άτομα και να λένε τέτοια πράγματα και να μη συμβαίνει τίποτα. Μάλλον ο κύριος Κιμούλης πρέπει να έκανε κάποια πράγματα ίσως λίγο άγρια. Είναι κλειστός χαρακτήρας. Πάντα ήταν ένας μοναχικός, ένας κλειστός άνθρωπος κλειστός άνθρωπος. Ίσως να στενοχωρούσε πολλούς συναδέλφους. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία σχέση, αλλά πάντα φημολογείτο για τον κύριο Κιμούλη ότι ήταν ένας άνθρωπος κλειστός. Και τα μεγάλα ταλέντα καμιά φορά είναι λίγο περίεργα σαν χαρακτήρες.

Εγώ τάσσομαι στο πλευρό των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή είναι πολλοί. Αυτά τα παιδιά που μιλάνε είναι πολύ σοβαρά για να λένε τέτοια πράγματα”.

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Υπήρχε λεκτική βία, πίεση και εξύβριση στη συνεργασία μου με τον Κιμούλη”

“Εγώ τη στηρίζω τη Ζέτα. Έχω υποστεί κι εγώ πολύ μεγάλη δυσκολία από τη συμπεριφορά του κυρίου Κιμούλη σε μία παράσταση πριν από 15 χρόνια. Ήταν μία πολύ δύσκολη συνεργασία. Σε μένα δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό. Ήμουν τυχερή που σταμάτησε νωρίς μετά από μία δική μου έντονη οριοθέτηση. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε αλλά με συνθήκες πολύ δύσκολες. Είχαν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας από την καταγγελία της κυρίας Δούκα, αλλά υπήρχε λεκτική βία, πίεση και εξύβριση. Αυτά ήταν συχνά φαινόμενα. Ήταν κάτι που με είχε θυμώσει πάρα πολύ αλλά το έβαλα στην άκρη. Έβαλα τέλος νωρίς σε αυτή τη συμπεριφορά και συνέχισα να δουλεύω. Σε πολύ δύσκολες συνθήκες βέβαια.

Εγώ είμαι στο πλευρό της Ζέτας Δού και μπράβο της για το κουράγιο της. Πιστεύω ότι με τέτοιες καταγγελίες ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και τρομοκρατεί κάποια γνωστά ονόματα του χώρου.»

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (26/1), η Ζέτα Δούκα, κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της παράστασης “Closer” (σεζόν 2008-2009) υπέστη σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, σε βαθμό που αρρώσταινε λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης. Αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που ο συγκεκριμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, όπως ισχυρίζεται, την έβρισε και την κλώτσησε, όταν δεν έκανε αυτό που της είπε: «Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε “Οκ, πάμε τρίτο κουδούνι”» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τις καταγγελίες ακολούθησε αγωγή και μήνυση από τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος σε δηλώσεις του στο News 24/7 διέψευσε τα όσα κατήγγειλε η κυρία Δούκα: «Ανοίγει ένας ασκός του Αιόλου με ανόητες καταγγελίες τύπου ‘με κοίταξε στραβά ο τάδε’ με αποτέλεσμα – και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο – στον μέλλοντα χρόνο η πραγματική καταγγελία, όπως ήταν αυτή της κυρίας Μπεκατώρου, να μην έχει αξία. Είναι τραγικό αυτό το μοδάτο πράγμα που πάει να ξεκινήσει αυτήν τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα