Βανδαλισμοί στο Άλσος Αγίας Τριάδας στον Βύρωνα

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο Άλσος Αγίας Τριάδας Βύρωνα, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο Άλσος Αγίας Τριάδας Βύρωνα, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. EUROKINISSI

Το Άλσος Αγίας Τριάδας στον Βύρωνα έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε αγνώστους να τρυπώσουν εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης προκαλώντας καταστροφές στον χώρο.

Το άλσος της Αγίας Τριάδας στον Βύρωνα μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων, οι οποίοι τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη προέβησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές. Βασικό στόχο τους αποτέλεσε ο φωτισμός της περιοχής που πρόσφατα είχε αποκατασταθεί πλήρως και το φυλάκιο, στο οποίο εισέβαλαν, αποκολλώντας με λοστό τα κάγκελα του παράθυρου, και κατέστρεψαν τον εσωτερικό του χώρο και τον πίνακα ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται εκεί.

Ακόμη έσπασαν λάμπες και καλύμματα ηλεκτροφωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άλσος έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

ADVERTISING

Από την πλευρά της η δημοτική Αρχή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία και μήνυση κατά αγνώστων για φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ ζητήθηκε περισσότερη και καλύτερη φύλαξη των δημόσιων χώρων.

"Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα βανδαλισμών κοινόχρηστων χώρων του δήμου, γεγονός που γεννά εύλογο προβληματισμό και ανησυχία στη δημοτική αρχή Βύρωνα, η οποία είναι αποφασισμένη να προστατέψει με κάθε τρόπο τη δημόσια περιουσία, αλλά και το δημόσια κονδύλια που δαπανώνται για τη συντήρησή τους", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του δήμου, ο οποίος άρχισε ήδη τις εργασίες αποκατάστασης.


Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE: