Βασίλης Φιλώρας: Ένα συγκινητικό αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη που “έπεσε” στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Βασίλης Φιλώρας: Ένα συγκινητικό αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη που “έπεσε” στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Οι φίλοι του Βασίλη Φιλώρα τον αποχαιρετούν με ένα δικό του drone βίντεο και στέλνουν το "αντίο" τους εκεί ψηλά.

Τεράστια θλίψη προκάλεσε ο άδικος θάνατος του εθελοντή πυροσβέστη και πατέρα τριών παιδιών, Βασίλη Φιλώρα κατά τη κατάσβεση της φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ο εθελοντής πυροσβέστης, έχασε τη ζωή του από χτύπημα μετά από πτώση κολώνας της ΔΕΗ την Πέμπτη, 5 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΤ, αυτόπτεις μάρτυρες του συμβάντος δήλωσαν πως ο 38χρονος χτυπήθηκε από πτώση στύλου της ΔΕΗ. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών επί μία και πλέον ώρα δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

O 38χρονος Βασίλης, είχε το κατάστημα Drone Scanner στην Αθήνα με εξειδίκευσή στα drones και ήταν γνωστός στον χώρο για τις γνώσεις του και τον ευγενικό του χαρακτήρα αλλά και την θέληση του να βοηθάει όσους ασχολούνταν με τα drones και όχι μόνο. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Ήταν συνεργάτης της ΕΡΤ και χορηγός στην εκπομπή AutoMoto.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν με μια πτήση drone που τόσο αγαπούσε.

Δείτε τα πλάνα του Up Stories:

Η ανάρτηση στην σελίδα του καταστήματός του:

Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φιλος μας, ο συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΩΡΑΣ, έζησε την κάθε μέρα του με χαμόγελο, ευγένεια & ανιδιοτελή αγάπη για τους συνανθρώπους του. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα στις 6/8/2021, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Θα τον αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30, στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην οικογένεια, ακολουθούν στοιχεία Τραπέζης

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

IBAN: GR6601718580006858123878503

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλειου Φιλώρα.

Την απόφαση έλαβαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας ως «ελάχιστο φόρο τιμής της αναγνώρισης της αυταπάρνησης και της αυτοθυσίας» του, «όταν, στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, συνέτρεξε ανιδιοτελώς να βοηθήσει τους συμπολίτες του, επιτελώντας στο ύψιστο το καθήκον του».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα