Βιασμός 15χρονου: Απολογείται σήμερα ακόμη ένας ανήλικος – Αναμένονται νέα εντάλματα

Βιασμός 15χρονου: Απολογείται σήμερα ακόμη ένας ανήλικος – Αναμένονται νέα εντάλματα
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Απολογείται σήμερα, Τετάρτη άλλος ένας 15χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού συνομηλίκου του.

Σήμερα Τετάρτη 28/12 αναμένεται να απολογηθεί ακόμη ένας έφηβος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου, ενώ υπάρχει και ένας όγδοος κατηγορούμενος, ο οποίος -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- φαίνεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, άλλοι δύο ανήλικοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής πέντε ανήλικοι βρίσκονται στη φυλακή, ενώ καταζητείται άλλος ένας. Επίσης, εξετάζεται και ο ρόλος τεσσάρων κοριτσιών, γύρω στα 15 έτη, που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που υπέστη ο μαθητής.

Οι ανήλικοι που έχουν προφυλακιστεί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες: συμμορία, ομαδικός βιασμός κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία.

Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στα περιστατικά έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζουν ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού.

Ο έκτος έφηβος που φέρεται να συμμετείχε στα περιστατικά βιασμού του 15χρονου συμμαθητή τους βρίσκεται εκτός φυλακής υπό περιοριστικούς όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Ο προφυλακισμένος μαθητής που τράβηξε τα επίμαχα βίντεο υποστήριξε πως δεν είχε καμία φυσική συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς.

«Όταν ξεκίνησε το αστείο εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή! Στην αρχή απλώς κοιτούσα ενώ κάποια στιγμή κάποιος από την παρέα με παρότρυνε να τραβήξω βίντεο την σκηνή με όλους τους εμπλεκόμενους φίλους μου. Το πρώτο βίντεο που τράβηξα το έστειλα αποκλειστικά στους παρευρισκόμενους καθώς οι ίδιοι μου το ζήτησαν και σε κανέναν άλλο», φέρεται να ανέφερε σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Εξετάζεται ακόμη ο ρόλος και τεσσάρων κοριτσιών γύρω στα 15 έτη.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι είναι για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφτασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία.

Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε τη φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα