Βιασμός 15χρονου: Προφυλακίστηκαν οι δύο ανήλικοι

Βιασμός 15χρονου: Προφυλακίστηκαν οι δύο ανήλικοι
istock

Ακόμα δυο ανήλικοι κρίνονται προφυλακιστέοι για τον βιασμό του 15χρονου μετά την απολογία τους στον ανακριτή. Είχαν λάβει προθεσμία.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το πρωί της Τρίτης (27/12) μετά την απολογία τους οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για το συστηματικό βιασμό του 15χρονου μαθητή, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι δύο ανήλικοι είχαν ζητήσει και είχαν λάβει προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους και πέρασαν σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι τρεις από τους συλληφθέντες, 16 ετών, βρίσκονται στη φυλακή, ενώ ένας ακόμη ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, μετά τις απολογίες τους την περασμένη Πέμπτη (22/12).

Για την υπόθεση αναμένονται ακόμη από δύο έως έξι εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Τα τέσσερα αφορούν ανήλικα κορίτσια που φέρεται να γνώριζαν και να ήταν παρούσες σε κάποια από τα περιστατικά βιασμού, ενώ τα άλλα δύο αφορούν μέλη της συγκεκριμένης ομάδας που δρούσε σαν συμμορία.

Ωστόσο, για το ένα από αυτά τα άτομα υπάρχουν ανησυχίες ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία, τον τόπο καταγωγής του, για να αποφύγει τη σύλληψη. Από την πλευρά της, η οικογένειά του λέει ότι κρύβεται γιατί έχει στοχοποιηθεί άδικα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι είναι για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφτασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία.

Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε τη φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα