Βιασμός 24χρονης: Στα δικαστήρια η Γεωργία – Θα περιγράψει ξανά τη νύχτα της φρίκης

Βιασμός 24χρονης: Στα δικαστήρια η Γεωργία – Θα περιγράψει ξανά τη νύχτα της φρίκης
INTIME NEWS

Συμπληρωματική κατάθεση δίνει η 24χρονη Γεωργία, που κατήγγειλε τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Το μήνυμά που έστειλε (Vid).

Για τέταρτη φορρά καταθέτει σήμερα η 24χρονη Γεωργία για τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η Γεωργία έφτασε στο ΑΤ Λευκού Πύργου και στη συνέχεια μαζί με την δικηγόρο της μετέβη στα δικαστήρια. “Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη, με εχει συγκινήσει πάρα πολύ, ελπίζω να βρω το δίκιο μου. Σας ευχαριστώ” δήλωσε η κοπέλα στους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Η 24χρονη θα βρεθεί εκ νέου, ενώπιον της 5ης ανακρίτριας, παρουσία ψυχολόγου, και θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις για όσα είχε αναφέρει στις προηγούμενες τρεις καταθέσεις της (δύο στην αστυνομία και μία στην ανακρίτρια), προκειμένου να «φωτιστούν» πτυχές της υπόθεσης. Η πρώτη κατάθεση στην ανακρίτρια είχε γίνει πριν από μία ακριβώς εβδομάδα, όταν η 24χρονη κατήγγειλε δύο ακόμη άτομα, πλην του 27χρονου -που κατέστη ήδη κατηγορούμενος και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- αναγνωρίζοντας τον έναν εξ αυτών.

INTIME NEWS

 

Βιασμός 24χρονης: Καταθέτουν άλλα τρία άτομα

Εκτός από την 24χρονη, την πόρτα της ανακρίτριας είναι προγραμματισμένο να περάσουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο ρεβεγιόν αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Οι δύο τελευταίοι ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Η κατάθεσή της 17χρονης θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς στην πρώτη της «επίσκεψη» στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, είχε καταθέσει ότι η Γεωργία της είπε πως «αποφάσισε να γυρίσει στο πάρτι». Από την άλλη, ο εργοδότης της 24χρονης ήταν ο άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε, όταν ξύπνησε στη σουίτα και στον οποίο είπε ότι νιώθει πως «κάτι κακό έχει συμβεί».

Βιασμός 24χρονης: Τι είχε καταγγείλει στις αρχές

Υπενθυμίζεται οτι σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει στις αρχές η 24χρονη, το βράδυ εκείνο είχε προσκληθεί σε πάρτι από έναν φίλο της που τον γνώριζε ως μετρ σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και ο οποίος όπως φαίνεται διοργανώνει ή συμμετέχει στην διοργάνωση τέτοιου είδους πάρτι πριβέ.

Η κοπέλα είχε πάει εκεί μετά από την αρχική της έξοδο σε καφετέρια με μια 17χρονη φίλη της, ανέβηκε στην σουίτα που γινόταν το πάρτι και κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και αποφάσισαν να φύγουν. Καθώς στο μεταξύ δεν αισθανόταν καλά και δεν έβρισκε το αυτοκίνητό της, την κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο ο ίδιος “φίλος” της και της είπε να επιστρέψει και πως θα την βοηθούσε εκείνος.

Με την σειρά της η κοπέλα επέστρεψε μόνη και αδυνατώντας να κάνει οτιδήποτε άλλο, έκλεισε στο ξενοδοχείο ένα δωμάτιο με σκοπό να διανυκτερεύσει εκεί λόγω της κατάστασής της.

Στο ασανσέρ συνάντησε τρεις νεαρούς που συμμετείχαν στο πάρτι, την οδήγησαν σε ένα άλλο δωμάτιο και όχι στο δικό της όπως επίμονα τους ζητούσε να την βοηθήσουν και εκεί έχασε τις αισθήσεις της. Το πρωί ξύπνησε στο δωμάτιο αυτό, ανακαλύπτοντας πως είχε πέσει θύμα βιασμού ενώ θυμόταν την σκηνή που ένας εκ των εμπλεκομένων βρέθηκε πάνω της.

Όταν η κοπέλα συνέθεσε τις εικόνες που είδε στο δωμάτιο όταν ξύπνησε, τα ευρήματα κλπ. και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί σε βάρος της και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Εν αναμονή των “κρίσιμων” εξετάσεων

Την ίδια ώρα οι τοξικολογικές εξετάσεις της νεαρής έχουν σταλεί στην Ελβετία. Ο λόγος που εστάλησαν οι εξετάσεις από τη χώρα μας σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας οφείλεται στον εξοπλισμό που κατέχει το εν λόγω εργαστήριο, ο οποίος είναι σαφώς πιο σύγχρονος από τον απαρχαιωμένο του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι υπάρχουν καινούργια φάρμακα, τα οποία μπορεί να ανιχνεύει ο εξοπλισμός άλλων ευρωπαϊκών εργαστηρίων, αλλά όχι του ΑΠΘ, και για αυτόν τον λόγο οι υπεύθυνοι επέλεξαν να σταλούν στην Ελβετία, ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Βιασμός 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων – Κενά στις καταθέσεις τους

Παράλληλα, χθες, Πέμπτη, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όλοι τους βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο όπου και έλαβε χώρα ο βιασμός όπως καταγγέλλει η 24χρονη κοπέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, από τις καταθέσεις των ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην καταγγελία της 24χρονης προκύπτουν σημαντικά κενά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makthes.gr, που έφερε και στη δημοσιότητα τις καταθέσεις, διαπιστώνονται αντιφάσεις και σημαντικά κενά, τόσο ως προς το χρονικό πλαίσιο, όσο και προς τα στοιχεία.

Με εξαίρεση, λοιπόν, την κατάθεση του Μάνου Παπαδόπουλου που πρώτος καταγγέλθηκε ως συμμετέχων και στην ουσία συνδετικός κρίκος στην όλη υπόθεση, η οποία διαφέρει σε πολλά σημεία και μπερδεύει και την ιστορία ως προς τα δωμάτια του ξενοδοχείου και το ποιος διέμενε σε καθένα απ’ αυτά, οι άλλες τέσσερις καταθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και του καταγγελλόμενου ως βιαστή της από την 24χρονη είναι πανομοιότυπες.

“Ξέχασαν” πως η 24χρονη έφυγε προσωρινά

Όμως, απ’ αυτές λείπει κάτι πολύ σημαντικό. Η ιστορία που προκύπτει από την κατάθεση της 24χρονης αλλά και από τα επίσημα στοιχεία του ξενοδοχείου και η οποία αφορά στο γεγονός πως εκείνη αρχικά αποχώρησε από το πάρτι, κατέβηκε από τον τέταρτο όροφο στη ρεσεψιόν, έκλεισε και πλήρωσε ένα δωμάτιο καθώς δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και στη συνέχεια ανέβηκε για να κοιμηθεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστορία που κατήγγειλε και στις αρχές η κοπέλα και στη συνέντευξη που έδωσε, οι 3 από τους εμπλεκόμενους τη βρήκαν στο διάδρομο σε λιπόθυμη κατάσταση και κάπως έτσι βρέθηκε στον έκτο όροφο και στο δωμάτιο που ξύπνησε την επομένη σε κακή κατάσταση κι όχι στον τέταρτο και στο 401 που ήταν το πάρτι.

Στις καταθέσεις, λοιπόν, και οι πέντε εμπλεκόμενοι «ξεχνούν» αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το πιο κρίσιμο προφανώς για όλη την υπόθεση και την δικαστική της –από εδώ και πέρα-εξέλιξη, με τον υποδεικνυόμενο από την ίδια ως βιαστή της Β. Λ. και τον αδερφό του, αλλά και τους δύο άλλους φίλους τους να λένε πως η κοπέλα μιλούσε με τον Β.Λ. και έφυγαν κάποια στιγμή μαζί.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σημαντικό κενό στην υπόθεση, καθώς τόσο η 24χρονη όσο και η 17χρονη φίλη της που ήταν παρούσα έχουν καταθέσει πως κατέβηκαν μαζί οι δυο τους και η 24χρονη γύρισε στη ρεσεψιόν κι έκλεισε δωμάτιο.

Μάλιστα, η εκδοχή της καταγγέλλουσας επιβεβαιώνεται και από το ξενοδοχείο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίπλα της στην σουίτα όπου καταγγέλλει πως βιάστηκε ομαδικά βρέθηκε η κάρτα του δωματίου, κάτι που αναιρεί και την κατάθεση ενός εξ αυτών που λέει πως είχε τον σχετικό φακελάκι που δίνουν τα ξενοδοχεία με τις κάρτες στα χέρια της αλλά δεν είχε κάρτα μέσα.

Μάλιστα, οι εμπλεκόμενοι στις καταθέσεις τους δίνουν διαφορετικές ώρες που συνέβησαν καθένα από τα όσα καταγγέλλονται, ενώ εντύπωση προκαλεί πως ο Περογιαννάκης στην κατάθεσή του λέει πως “φαινόταν εμφανώς πως η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ” όταν την πρωτοείδε, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία τονίζει πως “ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα