Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Όσα καταγγέλλει η 24χρονη για τη φρικτή νύχτα στο ξενοδοχείο

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Όσα καταγγέλλει η 24χρονη για τη φρικτή νύχτα στο ξενοδοχείο
Θύμα βιασμού iStock

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα καταγγέλλει η 24χρονη η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 24χρονης κοπέλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η καταγγέλλουσα περιέγραψε λεπτομερώς τρεις διαφορετικές φορές όσα φρικτά έζησε προτού χάσει τις αισθήσεις της στο γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Παραμονή πρωτοχρονιάς η 24χρονη βρίσκεται στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου είναι καλεσμένη από τον διοργανωτή του πάρτι μαζί με δυο φίλες της, για να υποδεχτούν το νέο έτος.

“Στις 04:00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο” ανέφερε αρχικά η 24χρονη.

“Καθώς αποφάσισαν να φύγουν, δέχτηκε τηλεφώνημα από αυτόν που την κάλεσε στο πάρτι και της λέει γύρισε πίσω θα σε βοηθήσω. Ένιωσε ασφάλεια καθώς το σπίτι της ήταν μακριά, στην άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης” σημείωσε ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας.

“Με άρπαξαν από το ασανσέρ”

Η 24χρονη κλήθηκε από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό, όπου, σύμφωνα με το voria.gr, ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο.

Όπως είπε ο δικηγόρος της στην ΕΡΤ η κοπέλα βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συμβάν.

«Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της». O ίδιος τόνισε οτι ο ένας από τους καταγγελόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχθηκε ότι είναι αυτός που συνευρέθη εκείνο το βράδυ με την 24χρονη.

Στην υπόθεση εμπλέκονται γόνοι πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας που συμμετείχαν στο πάρτι αλλά και επιχειρηματίες της εστίασης της Θεσσαλονίκης που είτε συμμετείχαν είτε ήταν οι διαργανωτές του πάρτι, όπως αναφέρει το voria.gr.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 27χρονο, αλλά και έναν ακόμη νεαρό ως διοργανωτή του πάρτι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ο πρώτος με περιοριστικούς όρους, ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα για τη διοργάνωση του πάρτι.

Η ανακρίτρια καλείται να αποφασίσει αν θα κληθούν για κατάθεση και τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε η 24χρονη.

Η καταγγελία της 24χρονης

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 2 Ιανουαρίου η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφερόταν η σύλληψη ενός 27χρονου με την κατηγορία του βιασμού εις βάρος 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Δύο ημέρες αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου από κοινού με τον ανακριτή αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας από τους οποίους ήταν η απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα.

Ωστόσο, προκύπτουν εύλογα ερωτήματα, καθώς όχι μόνο δεν ήταν ένας ο πρωταγωνιστής του περιστατικού αλλά περισσότεροι, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος άνδρας από τους φερόμενους ως δράστες παραδέχτηκε (!) μέσω Instagram το συμβάν που κατήγγειλε η 24χρονη, αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη την εφιαλτική εκείνη νύχτα για τη νεαρή κοπέλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα