Βίντεο: Η στιγμή που οι κουκουλοφόροι τα κάνουν γυαλιά καρφιά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό

Βίντεο: Η στιγμή που οι κουκουλοφόροι τα κάνουν γυαλιά καρφιά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό
VIDEO

Η κάμερα κατέγραψε την "καταδρομική" επίθεση των κουκουλοφόρων στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό τα ξημερώματα του Σαββάτου

Τέσσερις γυάλινες θύρες και δύο ακυρωτικά μηχανήματα κατέστρεψαν οι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Σε ανάρτησή τους στην Indymedia η επονομαζόμενη "Πρωτοβουλία Ταξικής Αλληλεγγύης" αναφέρει χαρακτηριστικά "Κάτω τα χέρια από τα μέσα μεταφοράς των φτωχών - Ελεύθερες μετακινήσεις για όλες και όλους".

Στην ανάρτησή τους αναφέρουν:

Σήμερα, ξημερώματα 17 Μαρτίου, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού, με σπρέι, τρικάκια και βαριοπούλες σπάζοντας τις ηλεκτρονικές μπάρες ελέγχου και το φυλάκιο του σεκιούριτι. Η σημερινή μας παρέμβαση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κινήσεων και δράσεων ενάντια στις ηλεκτρονικές μπάρες και την επιτομή της επιβολής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έτσι, στέλνουμε ένα μήνυμα προς το κράτος και την κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ, που επιχειρούν να εφαρμόσουν το σύστημα ελέγχου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα οποία ΜΜΜ χρησιμοποιούνται κυρίως από ανθρώπους της τάξης μας, είτε για μεταφορά στην εργασία τους, είτε για μεταφορά στο σχολείο/σχολή τους ή για την οποιαδήποτε μετάβασή τους σε οποιοδήποτε μέρος της πόλης.

ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΜΈΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΏΝ

ΕΛΕΎΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΤΑΞΙΚΉΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καταδρομική επίθεση στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό

SHARE:

24Media Network