Βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη παιδιού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη παιδιού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο
Εγκατάλειψη παιδιού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο glomex

Εγκαταλελειμμένο βρέθηκε ένα κοριτσάκι 1,5 έτους στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην οδό Πατησίων το πρωί της Κυριακής. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής στους υπαλλήλους του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, επί της οδού Πατησίων, όταν και ανακάλυψαν στο προαύλιο παρατημένο σε βρεφικό καρότσι, ένα κοριτσάκι ηλικίας 1,5 έτους.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ένας άντρας – λίγο μετά τις 9 το πρωί – να περνά με ένα καρότσι από το σημείο που εντοπίστηκε αργότερα το παιδί από κάτοικο της περιοχής. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση που θα μπορούσε να ανταποκρίνεται στα δεδομένα του ανθρώπου που εγκατέλειψε το παιδί.

Οι υπάλληλοι κάλεσαν αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση οι οποίοι διαπίστωσαν πως το κορίτσι ήταν καλά στην υγεία του, καθαρό και καλοντυμένο ενώ στο καρότσι υπήρχε και μία τσάντα με πάνες.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του. Από την Αστυνομία γίνεται βήμα-βήμα έρευνα για να διαπιστωθούν ποιοι είναι οι γονείς του παιδιού και ποιοι οι λόγοι που βρέθηκε μόνο του και παρατημένο εκεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version