Σοκαριστικό Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης στον Λαγανά

Σοκαριστικό Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης στον Λαγανά
Καρέ από το βίντεο της επίθεσης open

Σύμφωνα με το OPEN, οι δύο δράστες υποστήριξαν πως ήταν μεθυσμένοι.

Ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από το OPEN και το οποίο τράβηξε ένας περαστικός στο Λαγανά, βοήθησε τους αστυνομικούς να βρουν και τους φερόμενους δράστες της επίθεσης σε βάρος του 35χρονου Βρετανού άντρα.

Ο Βρετανός τουρίστας, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος είχε πάει στη Ζάκυνθο για έναν γάμο, βρέθηκε ανάμεσα σε δύο ομοεθνείς του ηλικίας 22 και 25 ετών που τσακώνονταν και προσπαθούσε να ηρεμήσει την κατάσταση, έχοντας αμυντική στάση. Όμως οι δύο νέοι άρχισαν να τον χτυπούν μπροστά στα μάτια περαστικών στον Λαγανά Ζακύνθου.

Αρχικά, ο ένας νεαρός που βρίσκεται πίσω από τον 35χρονο, φαίνεται στο βίντεο να τον χτυπά στο κεφάλι και να τον σπρώχνει. Τότε ο άλλος άντρας του ρίχνει μία γροθιά στο πρόσωπο. Ο 35χρονος πέφτει στο πεζοδρόμιο, χτυπάει το κεφάλι του και χάνει τις αισθήσεις του. Στο κλείσιμο του βίντεο βλέπουμε τους δράστες να τρέχουν για να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με το OPEN, οι δύο δράστες υποστήριξαν πως ήταν μεθυσμένοι.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο συλληφθέντων για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτοπουργία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα