Βόλος: Στη γάτα τα έριξε ο ιερέας που τη σκότωσε με σκουπόξυλο – “Μου επιτέθηκε”

Βόλος: Στη γάτα τα έριξε ο ιερέας που τη σκότωσε με σκουπόξυλο – “Μου επιτέθηκε”
Shutterstock

Ο 88χρονος που σκότωσε γάτα και την πέταξε στα σκουπίδια επικαλέστηκε... αυτοάμυνα κατά την απολογία του στον ανακριτή.

Την γάτα κατηγόρησε ο ιερέας κατά την απολογία του στον ανακριτή σχετικά με την πράξη του να χτυπήσει μέχρι θανάτου το άτυχο ζώο και εν συνεχεία να το βάλει σε μία πλαστική σακούλα και να το πετάξει στα σκουπίδια.

Ο ανακριτής επισκέφτηκε τον 88χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται, ακούγοντας τον ιερέα να ισχυρίζεται πως η γάτα τού επιτέθηκε την ώρα που εκείνος περπατούσε στην αυλή του σπιτιού του και πως αναγκάστηκε να τη χτυπήσει με ένα σκουπόξυλο προκειμένου να την αποφύγει.

Σύμφωνα με το e-thessalia, αποφασίστηκε ο 88χρονος συνταξιούχος κληρικός να αφεθεί ελεύθερος, με μοναδικό περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως ο ηλικιωμένος, το βράδυ της περασμένη Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια αισθάνθηκε αδιαθεσία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Την Τρίτη, ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε σε βάρος του δίωξη για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος και διαβίβασε τη δικογραφία στην ανακριτή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 88χρονος φέρεται να σκότωσε την Κυριακή, μια πιθανόν αδέσποτη γάτα με ξύλινη ή μεταλλική ράβδο, στη συνέχεια την έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην πόλη του Βόλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα