Βόλος: Ξεγέλασε ηλικιωμένη και της πήρε 30.000 ευρώ

Βόλος: Ξεγέλασε ηλικιωμένη και της πήρε 30.000 ευρώ
Οι ηλικιωμένοι στο στόχαστρο επιτήδειων Eurokinissi

Ο άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον αστυνομικό έπεισε την ηλικιωμένη να του δώσει το ποσό των 30.000 για την αθώωση της κόρης της, η οποία είχε ''εμπλακεί σε ατύχημα''.

Ξεγέλασε ηλικιωμένη στο Βόλο και του έδωσε το ποσό των 30.000 ευρώ, καθώς την έπεισε λέγοντάς της ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr άγνωστος δράστης, το πρωί της Δευτέρας τηλεφώνησε στο σταθερό τηλέφωνο υπερήλικης παθούσας και συνομιλώντας μαζί της, αναφέροντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, την έπεισε και του παρέδωσε το χρηματικό ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ σε χαρτονομίσματα τα οποία και είχε τοποθετήσει σε νάιλον σακούλα.

Ο άγνωστος δράστης προσποιούμενος ψευδώς ότι είναι αστυνομικός, της ανήγγειλε ότι η κόρη της είχε μόλις εμπλακεί με υπαιτιότητά της σε δήθεν σοβαρό τροχαίο ατύχημα, πείθοντας την να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ προκειμένου μεσολαβήσει για την αποφυγή τυχών συνεπειών της κόρης της.

Η παθούσα αφού την έπεισε ο δράστης, εξήλθε της πολυκατοικίας όπου διαμένει και εντός λίγων λεπτών άγνωστος άνδρας την προσέγγισε πεζός, στα χέρια του οποίο παθούσα παρέδωσε το παραπάνω χρηματικό ποσό, δίχως να πραγματοποιηθεί καμία συνομιλία μεταξύ τους, ενώ ακολούθως αυτός αποχώρησε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα