Βύρωνας: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση – “Μου πατούσαν το κεφάλι”

Βύρωνας: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση – “Μου πατούσαν το κεφάλι”
Βύρωνας: Συγκλονιστικές δηλώσεις 17χρονου "Μου πατούσαν το κεφάλι" Mega "Live News"

Συγκλονιστικές οι δηλώσεις του 17χρονου μαθητή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε σχολείο του Βύρωνα. "Θέλω να τους δω να δικάζονται", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο 17χρονος μαθητής, που ξυλοκοπήθηκε μέσα στο σχολείο του στον Βύρωνα επειδή υπερασπίστηκε την αδερφή του, μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Live News» του Mega.

“Με είχαν κυκλώσει και άρχισαν να με χτυπούν όλοι μαζί. Προσπάθησα να αμυνθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο με τόσα άτομα να κάνεις κάτι”.

Ο 17χρονος ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τα χτυπήματα. Στην εκπομπή εμφανίστηκε με κολάρο στον λαιμό και νάρθηκα στη μύτη και αποκάλυψε όλα όσα έζησε. Τραγικό ήταν ότι συνέχισαν να τον χτυπούν, ενώ ήταν μόνος απέναντι σε μια ομάδα νεαρών που του χτύπησαν βίαια.

“Συνέχισαν να με χτυπούν, πιο δυνατά, όταν έπεσα κάτω γιατί δεν μπορούσα να αμυνθώ. Χτυπούσαν από τον αυχένα μέχρι το κεφάλι. Υπήρχαν κάποια χτυπήματα στο σώμα μου, αλλά είχαν επικεντρωθεί εκεί”.

Καθηγητές και μαθητές παρακολουθούσαν εμβρόντητοι. Ήταν αδύνατο να τον σώσουν. Η αδερφή του θύματος και κάποιοι φίλοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. “Δεν ξέρω αν θα κάναμε αυτή την κουβέντα αν δεν ήταν η αδερφή μου”.

Ο πατέρας του μιλώντας στην ίδια εκπομπή τόνισε: “Έστω και μισό λεπτό ακόμα να συνεχίζονταν τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία”. Ενώ όπως αποκάλυψε μόνο η μητέρα ενός εκ των φερόμενων δραστών ζήτησε συγγνώμη.

Ο 17χρονος ανέφερε πως θέλει να ολοκληρωθεί η περιπέτεια που έζησε. “Θέλω να τους δω να δικάζονται, θέλω να τους δω να καταδικάζονται”.

Οι γονείς του έχουν ήδη κινηθεί νομικά με στόχο οι δράστες να τιμωρηθούν και να μην το επαναλάβουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα