Ξανά στο ΣτΕ οι τηλεοπτικοί σταθμοί

Ξανά στο ΣτΕ οι τηλεοπτικοί σταθμοί
Σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με μέλη της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016. (EUROKINISI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Κεκλεισμένων των θυρών συζητήθηκαν νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά της προκήρυξης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Συνεχίζεται το δικαστικό σίριαλ γύρω από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Μετά από τη χθεσινή συζήτηση η οποία διήρκησε περισσότερο από 6 ώρες ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ακόμα μία συνεδρίαση έλαβε σήμερα τέλος.

Για περίπου πέντε ώρες ενώπιον των δικαστών του ανωτάτου δικαστηρίου, συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna και Skai κατά της προκήρυξης (1/2016) του διαγωνισμού που αφορά την χορήγηση των 4 τηλεοπτικών αδειών, με τίμημα ύψους 3 εκατ. ευρώ, για τη  μετάδοση υψηλής ευκρίνειας.

Τόσο το Δημόσιο όσο και οι επίμαχοι τηλεοπτικοί σταθμοί κλήθηκαν να υποβάλουν τα σχετικά υπομνήματά τους έως την Παρασκευή. Μετά τη μελέτη των εγγράφων η Ολομέλεια του ΣτΕ αναμένεται να εκδώσει την απόφασή της, τις επόμενες ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα