Ξάνθη: Πίστευαν ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό αλλά τελικά είχε πέσει θύμα τροχαίου δίπλα στο σπίτι του

Ξάνθη: Πίστευαν ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό αλλά τελικά είχε πέσει θύμα τροχαίου δίπλα στο σπίτι του

Περίεργος θάνατος ηλικιωμένου στην Ξάνθη. Οι κάμερες ασφαλείας έδωσαν τελικά τη λύση στο μυστήριο με τον υπεύθυνο για το θάνατό οδηγό να γνωρίζει το θύμα

Μια ιδιαίτερη υπόθεση θανάτου ενός ηλικιωμένου άνδρα στη Χρύσα της Ξάνθη απασχόλησε τις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για έναν 63χρονο, κάτοικοι της περιοχής, που πριν από μερικές ημέρες κατέληξε με το δίκυκλο του πάνω σε έναν τοίχο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Άκουσαν έναν θόρυβο

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 16.30 το απόγευμα της Κυριακής όταν κάτοικοι της περιοχής άκουσαν έναν δυνατόν θόρυβο και βγήκαν στον δρόμο αντικρίζοντας στο έδαφος τον ηλικιωμένο άνδρα. Ο 63χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενώ όλοι πίστευαν πως είχε υποστεί πιθανόν κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στον τοίχο. Ωστόσο από τις έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, χωρίς να το καταλάβει στην αρχή κανένας. 

Οι κάμερες έλυσαν το μυστήριο

Το μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό του έλυσαν οι κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι του, καθώς στο παρελθόν είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Από την εξέταση του οπτικού υλικού προέκυψε πως ο ηλικιωμένος συγκρούστηκε με το πίσω μέρος διερχόμενου Ι.Χ. οχήματος, ιδιοκτησίας μάλιστα κατοίκου της περιοχής, γνωστό στον ηλικιωμένο.

Οι Αστυνομικοί προσέγγισαν τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ. με τον ίδιο ωστόσο να πέφτει από τα σύννεφα μιας και όπως ισχυρίζεται δεν κατάλαβε το τί είχε συμβεί, ούτε φυσικά το ότι συγκρούστηκε με τον ηλικιωμένο άνδρα.

Ο 63χρονος που μεταφέρθηκε στην Καβάλα, μετά από την πολυήμερη νοσηλεία του κατέληξε την Πέμπτη.

Πηγή: thrakitoday

SHARE:

24Media Network