Ξέσπασε ο θείος του Γιακουμάκη. ‘Αγαπητοί νταήδες, σας λυπάμαι’

Ξέσπασε ο θείος του Γιακουμάκη. ‘Αγαπητοί νταήδες, σας λυπάμαι’
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ (EUROKINISSI/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ) Eurokinissi

"Είθε και ο Θεός να σας λυπηθεί, να μετανοήσετε και αφού τιμωρηθείτε να διδάξετε στο όποιο υπόλοιπο ζωής σας μείνει την εμπειρία σας …. Προς το καλό της κοινωνίας". Το συγκλονιστικό μήνυμα του θείου του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το δικό του μήνυμα ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook o θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο-ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια στο φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής από συμφοιτητές του.

“Ο Βαγγέλης ήταν δικός σας φίλος σε ξένο τόπο. Σας θεώρησε δικούς του ανθρώπους. Έτσι είχε διδαχθεί και ανατραφεί. Σε περιβάλλον που για όλους εσάς φαντάζει εξωπραγματικό και με συναισθήματα που για εσάς είναι άγνωστα. Τον οδηγήσατε στην καταστροφή και εσείς συνεχίζετε το “έργο σας”, γράφει ο Σήφης Χαλκιαδάκης.

“Να σας υπενθυμίσω ότι το δικαίωμα στη ζωή και στα όνειρα είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Μπά.. τα λόγια μου θα χάσω. Δεν τα γράφω αυτά για εσάς “αγαπητοί νταήδες”. Εσάς σας λυπάμαι. Θρηνώ για τον κόσμο σας” τονίζει ο θείος του αδικοχαμένου νέου που έπεσε θύμα κακοποίησης και εκφοβισμού.

Το εν λόγω βίντεο-ντοκουμέντο περιέχεται στη δικογραφία. Απεικονίζονται οκτώ νεαροί που επιτίθενται στον Βαγγέλη, ενώ ένας από αυτούς τραβά με το κινητό του. Ο 20χρονος σπουδαστής είναι πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του δωματίου του, παρακαλώντας μάταια τους υπόλοιπους, να τον αφήσουν. Οι δράστες γελούν και φωνάζουν, κοροϊδεύοντάς τον. Εκείνος φωνάζει ότι πονά κι εκείνοι συνεχίζουν.

 

Κάποια στιγμή, ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει, “φτάνει, αφήστε τον τώρα” και λίγο αργότερα τον αφήνουν. Οι νεαροί και αυτός που τραβάει τα πλάνα, βγαίνουν από το δωμάτιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου που έδωσε καρέ στη δημοσιότητα, αυτός που τραβούσε το βίντεο και που ζήτησε από τους υπόλοιπους να αφήσουν τον Βαγγέλη, είναι ο σπουδαστής που κατά τις καταθέσεις “έσπασε” και ομολόγησε τα όσα έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη οι συμφοιτητές του, παραδίδοντας το εν λόγω βίντεο σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Η ανάρτηση του θείου του Βαγγέλη Γιακουμάκη παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα