Ξυλοδαρμός στη Πάτρα: Είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών η 29χρονη

Ξυλοδαρμός στη Πάτρα: Είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών η 29χρονη
Περιπολικό της Αστυνομίας EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στη συνεχή γκρίνια και ζήλια της γυναίκας του απέδωσε το ξέσπασμά του ο 42χρονος άνδρας στη νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 29χρονη στην Πάτρα. Για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας έκανε λόγο η ίδια.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον ίδιο τον σύζυγό της φαίνεται πως έπεφτε συχνά η 29χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Πέμπτη (20/1), ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 42χρονο σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του λίγων μηνών παιδιού τους.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, στην κατάθεσή της η 29χρονη έκανε λόγο για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας με δράστη τον ίδιο της τον άνδρα, γεγονός που την οδήγησε να εγκαταλείψει μαζί με το παιδί της την οικογενειακή εστία και να φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες πριν από περίπου 15 ημέρες επέστρεψε στο σπίτι της.

Από την Αστυνομία παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, με πηγές ν’ αναφέρουν ότι δεν φέρει εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού.

Χθες, Πέμπτη, ο 42χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα αναμένεται η εξ’ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το νέο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή Μέση Αγυιά στην Πάτρα, όταν έπειτα από ένα επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι, ο 42χρονος άνδρας άρχισε να βρίζει, να απειλεί και να χτυπά στο πρόσωπο τη σύζυγό του.

Η ίδια κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, κάλεσε σε βοήθεια στέλνοντας από το κινητό της τηλέφωνο μήνυμα στο “100” στην Αθήνα και δίνοντας τη διεύθυνσή της, κινητοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, τις Αρχές, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για κακοποίηση.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, γονείς και παιδί μεταφέρθηκαν στο τμήμα, όπου η 29χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και συνελήφθη, αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να απέδωσε την “έκρηξη” του στη συνεχή ζήλια και γκρίνια της γυναίκας του, υποστηρίζοντας πως δέχθηκε και εκείνος σωματική βία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version