ΥΕΘΑ για Λέρο: Το ζήτημα δεν προέκυψε χθες - Διαπιστώθηκε χθες

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος EUROKINISSI

"Για φθηνή μικροπολιτική εκμετάλλευση" μιλά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με αφορμή τη δήλωση Αποστολάκη στο News 24/7 για την κλοπή του στρατιωτικού υλικού στη Λέρο. "Θα συνιστούσαμε λίγη αυτοσυγκράτηση σε αυτούς που επιχειρούν απροκάλυπτη πολιτική σπέκουλα στην υπόθεση" ανέφερε.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σχετικά με την υπόθεση της Λέρου και την κλοπή στρατιωτικού υλικού. Ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος που στρέφει τα βέλη του στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Αποστολάκη που μίλησε στο News 24/7,  κάνει λόγο για "φθηνή μικροπολιτική εκμετάλλευση" και ζητά "να περιμένουμε το πόρισμα των εργασιών πριν καταλήξουμε σε ανεύθυνα, επιπόλαια και ανακριβή συμπεράσματα. Θα συνιστούσαμε λίγη αυτοσυγκράτηση".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας:

ADVERTISING

 "Χθες  το απόγευμα διαπιστώθηκε απώλεια στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου κατά τις διαδικασίες  παράδοσης- παραλαβής στην υπηρεσία.

Αμέσως διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από τις αρμόδιες  Στρατιωτικές  και Αστυνομικές Αρχές  με τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και υπό την επίβλεψη Στρατιωτικού Εισαγγελέα.

Αντικείμενο της έρευνας που διεξάγεται είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η απώλεια του υλικού, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή  εκτείνεται σε ικανό βάθος χρόνου.

Στιγμιότυπο από το Υπουργειο Εθνικής Άμυνας
Στιγμιότυπο από το Υπουργειο Εθνικής Άμυνας EUROKINISSI

Καθίσταται προφανές ότι το ζήτημα δεν πρόεκυψε χθες, αλλά διαπιστώθηκε χθες.

Ας αφήσουμε τα αρμόδια προανακριτικά όργανα να πραγματοποιήσουν την έρευνα που από την πρώτη στιγμή έλαβαν την εντολή να διεκπεραιώσουν και ας περιμένουμε το πόρισμα των εργασιών τους πριν καταλήξουμε σε ανεύθυνα, επιπόλαια και ανακριβή συμπεράσματα, δεδομένων των ανωτέρω, θα συνιστούσαμε λίγη αυτοσυγκράτηση σε αυτούς που επιχειρούν απροκάλυπτη πολιτική σπέκουλα στην υπόθεση αυτή, για φθηνή μικροπολιτική εκμετάλλευση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λέρος, Νίκος Παναγιωτόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευ. Αποστολάκης στο Νews 24/7: H καταγραφή των οπλικών συστημάτων γίνεται κάθε μέρα

Λέρος: Νάρκες και εκρηκτικές ύλες μεταξύ των κλοπιμαίων από τη ναυτική βάση

Εξαφάνιση όπλων στη Λέρο: Τα περίεργα περιστατικά στη μονάδα και η παρουσία δυο αλλοδαπών

"Χάθηκαν" αντιαρματικά και πυρομαχικά από βάση του Π.Ν. στη Λέρο. Στις έρευνες η Αντιτρομοκρατική

Χάθηκε στρατιωτικό υλικό σε μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού

SHARE:

24Media Network