Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Πόρτο Ράφτη

Πυροσβέστες επί το έργον - φωτογραφία αρχείου
Πυροσβέστες επί το έργον - φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Στην περιοχή επιχείρησαν έως και 80 πυροσβέστες με 31 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, καθώς και οχήματα εθελοντών πυροσβεστών.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης η φωτιά που εκδηλώθηκε πριν από τα μεσάνυχτα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην Χαμολιά, στο Πόρτο Ράφτη, κοντά σε κατοικίες.

Πυροσβεστικές δυνάμεις κατόρθωσαν να αποτρέψουν τον κίνδυνο που διέτρεχε κατοικημένη περιοχή. Στην περιοχή επιχείρησαν έως και 80 πυροσβέστες με 31 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, καθώς και οχήματα εθελοντών πυροσβεστών. Αυτή την ώρα επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Έχει πλέον αποκατασταθεί εξάλλου η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή. Από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε κατοικίες.

Οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού, ο οποίος κυκλοφορούσε στην περιοχή με ένα Ι.Χ. που δεν έφερε πινακίδες, ωστόσο από την εξέταση προέκυψε ότι δεν σχετιζόταν με τη φωτιά.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Πυροσβεστική, Πυρκαγιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιά στο Πόρτο Ράφτη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Απομακρύνθηκαν κάτοικοι

SHARE:

24Media Network