Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Αλμυρό

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Αλμυρό
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 45 δασικές πυρκαγιές-Τα περισσότερα πύρινα μέτωπα αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Παλιόμυλος – Άγιος Χαράλαμπος του Αλμυρού Μαγνησίας.

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 45 δασικές πυρκαγιές. Συνολικά επιχείρησαν 298 πυροσβέστες, 141 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και ένα αεροσκάφος. Συνδρομή παρείχαν η ΕΛ.ΑΣ. και υδροφόρες των Περιφερειών και των ΟΤΑ.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και μικτές περιπολίες από Πυροσβεστικές, Αστυνομικές και Στρατιωτικές δυνάμεις.

Σε άμεση συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα