Υποκλοπές: Και ο Τέλλογλου κλήθηκε από τον Ντογιάκο

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου Papadakis Press

Το κατώφλι του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου αναμένεται να περάσει ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου για να καταθέσει για το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα Πέμπτη ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου θα προσέλθει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, για να καταθέσει για το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη.

Ο κ. Ντογιάκος διεξάγει ο ίδιος προκαταρκτική έρευνα για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Ακόμη, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου 2022, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μαζί φυσικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, για το θέμα των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων των κινητών τους τηλεφώνων, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως λέει, από τον Απρίλιο ζητούσε να ενημερώσει για την παρακολούθησή του τον προηγούμενο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ωστόσο, τον παρέπεμπαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Πλέον, θα περάσει το κατώφλι του κ. Ντογιάκου και όπως έγραψε και ο ίδιος στο Twitter "Ποτέ δεν είναι αργά".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK