Ζέτα Δούκα: Οργή και εξώδικο για το “περιστατικό” στο λιμάνι της Ραφήνας

Ζέτα Δούκα: Οργή και εξώδικο για το “περιστατικό” στο λιμάνι της Ραφήνας

Δημοσιεύματα θέλουν τη γνωστή ηθοποιό να εμπλέκεται σε ένα περίεργο περιστατικό στο λιμάνι της Ραφήνας - Η απάντηση μέσω εξώδικου της Ζέτας Δούκα και οι ανακρίβειες που δημοσιεύτηκαν.

Την ενόχληση της ηθοποιού Ζέτα Δούκα έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα, το οποίο εμπλέκει τη γνωστή ηθοποιό σε ένα περίεργο περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ειδικότερα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, η ηθοποιός έφτασε στο λιμάνι της Ραφήνας μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, και φέρεται να προσπάθησε μάταια να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής, καθώς υπήρχε υπεράριθμη κράτηση θέσεων. Το άρθρο αναφέρει ότι η Ζέτα Δούκα φέρεται να έγινε έξω φρενών με το γεγονός ότι δεν κατάφερε να επιβιβαστεί με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει το άρθρο να “ξεχνά” να δέσει το χειρόφρενο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι στο όχημα τη στιγμή του συμβάντος βρισκόταν η κόρη του ζευγαριού.

Η απάντηση της Ζέτας Δούκα ήρθε μέσω εξώδικης όχλησης στην οποία καταγγέλλει όλες τις ανακρίβειες του εν λόγω δημοσιεύματος και ζητούν την απόσυρσή του καθώς και όλων των σχετικών αναδημοσιεύσεων.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εξώδικο, επιφυλασσόμενοι παντός δικαιώματός τους, οι κ.κ. Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζαντωνάς «αιτούνται την απόσυρση και τη μη επανάληψή του στο μέλλον κάθε δημοσιεύματος, το οποίο αναφερόμενο σε περιστατικό που έλαβε χώρα στη Ραφήνα στις 14/06/2019 πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο, παρουσιάζει όλως ψευδώς ότι δήθεν κινδύνεψαν να χάσουν το παιδί τους, επειδή αυτό δήθεν βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, όταν εκείνοι βγαίνοντας από το αυτοκίνητο (και λόγω της αναστάτωσης που επικράτησε στο λιμάνι εξαιτίας υπεράριθμης κράτησης θέσεων) ξέχασαν προς στιγμή να «δέσουν» το χειρόφρενο. Στην πραγματικότητα, η κόρη των εντολέων μας ΔΕΝ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, ούτε ήταν παρούσα στο ως άνω ατυχές συμβάν, αλλά βρισκόταν απολύτως ασφαλής μέσα στο πλοίο συνοδευόμενη από φιλική οικογένεια.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα