ΚΟΛΧΙΚΙΝΗ

Κλιμάκια της Τροχαίας πραγματοποιούν ελέγχους σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα την Δευτερα 2 Νοεμβριου 2020. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σαρηγιάννης: "Αχίλλειος πτέρνα" τα ΜΜΜ - Δεν αποκλείεται τρίτο lockdown

Δεν πρέπει να μιλάμε δυνατά, να τραγουδάμε ή να φωνάζουμε όσο φοράμε τη μάσκα, υπογράμμισε ο καθηγητής Δ. Σαρηγιάννης ενώ ο πρόεδρος του ΠΙΣ Αθ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι η κολχικίνη δεν είναι θεραπεία.

Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό - Δεν ξέρω που κόλλησα

Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό - Δεν ξέρω που κόλλησα

Ο κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μίλησε για τον φόβο που ένιωσε όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, καθώς δεν γνωρίζει που κόλλησε. Λαμβάνει ήδη αγωγή κολχικίνης.

Λήψη δειγμάτων από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Φωτό αρχείου.

Παναγιωτακόπουλος: Το rapid τεστ δεν ανιχνεύει τη μετάλλαξη του κορονοϊού

Για τις μεταλλάξεις του ιού, τα rapid test και την κολχακίνη μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. "Η κολχικίνη δεν είναι το φάρμακο που θα μας σώσει από τον Covid-19", υπογράμμισε.

Στιγμιότυπο από ελληνικό νοσοκομείο

Ελληνική μελέτη για κορονοϊό: Μείωση διασωληνώσεων και θνητότητας με Κολχικίνη

Η μελέτη GRECCO-19 είναι από τις ελάχιστες σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν δείξει έως σήμερα σημαντικό όφελος σε ασθενείς που χρειάσθηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο με κορονοϊό, όπως αναφέρουν οι επικεφαλής της.

Μεγάλες ελπίδες για την αντιμετώπιση των επιπλοκών του κορονοϊού σε καρδιά και πνεύμονες, δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα σε 60 Έλληνες ασθενείς που πήραν Κολχικίνη. (EUROKINISSI // ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Κορονοϊός: Ελπιδοφόρα τα πρώτα αποτελέσματα από τη χρήση Κολχικίνης στην Ελλάδα

Μεγάλες ελπίδες για την αντιμετώπιση των επιπλοκών του κορονοϊού σε καρδιά και πνεύμονες, δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα σε 60 Έλληνες ασθενείς που πήραν Κολχικίνη.

Φαρμακοποιός κάνει εμβόλιο σε ασθενή

Κορονοϊός: Στη μάχη κατά του ιού συνδυασμός σκευάσματος για το AIDS κι ενός στεροειδούς

Στη μάχη κατά του κορονοϊού, ένας συνδυασμός σκευάσματος κατά του AIDS κι ενός στεροειδούς δοκιμάζεται στη Βρετανία, ενώ η επίδραση του αντιφλεγμονώδους κολχικίνη ερευνάται στον Καναδά.