Μια 9χρονη με προσθετικά πόδια κατακτά τις πασαρέλες και παραδίδει μαθήματα ζωής

Μια 9χρονη με προσθετικά πόδια κατακτά τις πασαρέλες και παραδίδει μαθήματα ζωής
Η 9χρονη Ντέζι Μέι Glomex

Η Ντέζι Μέι έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ εμφανίστηκε και στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εντυπωσιάζοντας τους πάντες και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η 9χρονη Ντέζι Μέι γεννήθηκε στο Μπέρμιγχαμ με μία σπάνια δυσπλασία που της στέρησε τα δύο της πόδια. Αυτό, ωστόσο, δεν της στάθηκε εμπόδιο στο να διεκδικήσει το όνειρό της, να γίνει μοντέλο σε διεθνές επίπεδο.

Η Ντέζι Μέι έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, περπατώντας με μεγάλη άνεση και παραδίδοντας μαθήματα δύναμης και αποφασιστικότητας.

Επίσης, συμμετείχε και στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο για μια φωτογράφιση.

Όπως δηλώνει η ίδια:

“Μου φτιάχνουν τα μαλλιά και μου βάζουν μέικ-απ. Μετά φοράω το φόρεμά μου και απλά κάνω πασαρέλα. Στέκομαι μπροστά στις κάμερες, βάζω τα ωραία μου ρούχα και απλά ποζάρω.

Αυτά τα προσθετικά πόδια είναι για τρέξιμο και πασαρέλα. Και έχω και άλλα για τα σχολείο. Είμαι ιδιαίτερη λόγω των ποδιών μου. Μερικές φορές δεν αισθάνομαι διαφορετική”.

Η καριέρα της είναι ανοδική και στους λίγους μήνες που ασχολείται με το μόντελινγκ έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και πολύ διάσημα brands.

Αποτελεί έμπνευση για πολλούς σε όλο τον κόσμο και είναι ένα τρανό παράδειγμα του ότι μπορείς να κατακτήσεις τα όνειρά σου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα