Αυστραλία: Τρίχρονος εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με λούτρινα

Διαβάζεται σε 2'
Τρίχονος εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με λούτρινα
Τρίχονος εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με λούτρινα CNN

Σε ένα “βουνό” από λούτρινα αρκουδάκια βρέθηκε ένας 3χρονος στην Αυστραλία όταν σκαρφάλωσε και πέρασε στο εσωτερικό ενός μηχανήματος. Πώς τον έσωσαν οι αστυνομικοί.

Όσοι έχουν προσπαθήσει να πιάσουν ένα λούτρινο αρκουδάκι με δαγκάνα σε κάποιο από τα μηχανήματα των εμπορικών κέντρων, έχουν διαπιστώσει πόσο απαιτητικό task είναι και τι δεξιότητες χειρισμού απαιτούνται. Ένα 3χρονο αγοράκι στην Αυστραλία βρήκε τη λύση και έζησε για λίγο το όνειρό του.

Σε ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ένα νήπιο να έχει εγκλωβιστεί για περίπου 10-15 λεπτά μέσα σε ένα μηχάνημα και να είναι περιτριγυρισμένο από ένα βουνό από λούτρινα Hello Kitty, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τρόπους για να το βγάλουν έξω.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν ο 3χρονος Ίθαν σύρθηκε και πέρασε στο εσωτερικό του μηχανήματος, θέλοντας να δει από κοντά τα λούτρινα αρκουδάκια.

Ο Ίθαν ακολούθησε τελικά τις οδηγίες των διασωστών, οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν σπάζοντας το τζάμι του μηχανήματος. Έτσι, επέστρεψε με ασφάλεια στην οικογένειά του.

Σοκαρισμένος ο πατέρας του περιπετειώδη 3χρονου, Τίμοθι Χόπερ, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι ήταν “απίστευτο” το πόσο γρήγορα ο γιος του μπήκε μέσα στο μηχάνημα, αφού είχε γυρίσει την πλάτη του για “κλάσματα του δευτερολέπτου” ενώ βρισκόταν έξω για ψώνια.

“Λατρεύει τα μηχανήματα με τις δαγκάνες… Όπως κάνει πάντα, άνοιξε το πορτάκι και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, σύρθηκε μέσα στη μηχανή, με την πόρτα να κλείνει πίσω του. Σηκώθηκε και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και ήταν ο βασιλιάς του ‘βουνού'”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα