Άγκυρα: Πυροβόλησαν οδηγό τρακτέρ, που αρνήθηκε να σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο

Άγκυρα: Πυροβόλησαν οδηγό τρακτέρ, που αρνήθηκε να σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο
TWITTER / SICAK HAVADIS

Ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει το όχημά του και έπεσε πάνω σε άλλα αυτοκίνητα. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ήθελε να εισβάλει στην Ισραηλινή πρεσβεία

Η τουρκική αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε σήμερα στο πόδι τον οδηγό ενός τρακτέρ, ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει το όχημά του και έπεσε πάνω σε άλλα αυτοκίνητα στο κέντρο της Άγκυρας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ο 45χρονος οδηγός δήλωσε στην αστυνομία στην αρχική του κατάθεση ότι σχεδίαζε να πάει με το όχημά του στην ισραηλινή πρεσβεία στην τουρκική πρωτεύουσα για να πραγματοποιήσει διαμαρτυρία.

Η πληροφορία αυτή δεν έχει καταστεί δυνατό να επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Ισραηλινός αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι πιστεύει πως το περιστατικό δεν συνδέεται με την ισραηλινή διπλωματική αποστολή.

"Εξ όσων γνωρίζουμε αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πρεσβεία. Αυτός βρισκόταν καθοδόν για να διαμαρτυρηθεί έξω από υπουργείο της (τουρκικής) κυβέρνησης. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην κατοικία του πρεσβευτή και όχι στην πρεσβεία".

Πηγή: 

ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network