Αγωγή κατά του Closer υπέβαλε η “ερωμένη” του Ολάντ, Ζιλί Γκαγιέ

default image

Τι ζητάει ως αποζημίωση από το περιοδικό Closer η ηθοποιός, που φέρεται να διατηρεί σχέση με τον Γάλλο Πρόεδρο

Αγωγή εναντίον του περιοδικού Closer υπέβαλε η γαλλίδα ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ, η οποία φέρεται να διατηρεί σχέση με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Η Γκαγιέ, 41 ετών, ζητεί από το περιοδικό αποζημίωση 50.000 ευρώ συν τους τόκους, 4.000 ευρώ για τα έξοδα της δίκης καθώς και να δημοσιευθεί η δικαστική απόφαση στο εξώφυλλο του Κλόουζερ.

Πάντως το περιοδικό ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει μια νέα ειδική έκδοση, που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αύριο Παρασκευή με «νέες φωτογραφίες και αποκλειστικές πληροφορίες» για την σχέση του γάλλου προέδρου με την ηθοποιό.

Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσίευσε ένα επτασέλιδο στο οποίο περιλαμβάνονται φωτογραφίες που τραβήχτηκαν έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι όπου διαμένει η Γκαγιέ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα που μοιάζει με ένα μέλος της προσωπικής φρουράς του γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο με μαύρο κράνος —που φέρεται ότι είναι ο 59χρονος Ολάντ— να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με ένα σκούτερ.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε αυτή την εβδομάδα ο Ολάντ απέρριψε όλες τις ερωτήσεις γύρω από τη σχέση του με την Γκαγιέ, ενώ εξέφρασε την «έντονη αγανάκτησή» του, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Κλόουζερ.

Παράλληλα υπογράμμισε το δικαίωμά του στην ιδιωτική ζωή δηλώνοντας μόνο πως ζει «οδυνηρές στιγμές» με τη σύντροφό του, την Βαλερί Τριερβελέρ. Η επίσημη σύντροφος του γάλλου προέδρου, η 48χρονη δημοσιογράφος Τριερβελέρ, εισήχθη σε νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό την περασμένη Παρασκευή, μετά το δημοσίευμα του περιοδικού.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα