Αγωνίστρια ζωής: 3χρονη νίκησε τον καρκίνο και έγινε παρανυφάκι στο γάμο της γυναίκας που την έσωσε

Αγωνίστρια ζωής: 3χρονη νίκησε τον καρκίνο και έγινε παρανυφάκι στο γάμο της γυναίκας που την έσωσε

Διαγνώστηκε με μυελομονοκυτταρική λευχαιμία τον Μάρτιο του 2016, μόλις στα πρώτα της γενέθλια και έπρεπε να κάνει μεταγγίσεις αίματος και αιμοπεταλίων σχεδόν καθημερινά

Η τρίχρονη Σκάι Σάβρεν Μακόμικ έδωσε έναν αγώνα ζωής και κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τον καρκίνο αλλά να γίνει και παρανυφάκι στο γάμο της γυναίκας που την έσωσε. Διαγνώστηκε με μυελομονοκυτταρική λευχαιμία τον Μάρτιο του 2016, μόλις στα πρώτα της γενέθλια και έπρεπε να κάνει μεταγγίσεις αίματος και αιμοπεταλίων σχεδόν καθημερινά.

Η 26χρονη Ryals, ήταν η δότρια μυελού των οστών που έσωσε τη Σκάι, αλλά δε κατάφερε ποτέ να τη γνωρίσει από κοντά μέχρι τη στιγμή του γάμου της. Επικοινώνησε μέσω σκάιπ με την οικογένεια όπου και ζήτησε στη Σκάι να γίνει παρανυφάκι στο γάμο της.

Η συνάντηση έγινε για πρώτη φορά τον Ιούνιο, στην Αλαμπάμα λίγο πριν το τέλος της πρόβας για το γάμο. ” Όταν την είδα, δε μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω. Η Σκάι είναι γεμάτη θάρρος και αγωνίστρια. Το να τη βοηθήσω έδωσε και πάλι νόημα στη ζωή μου”, δήλωσε η 26χρονη στη κάμερα του ABC.

Αν και ο γάμος τελείωσε, οι δυο οικογένειες σκοπεύουν να κρατήσουν επαφές καθώς όπως δήλωσε η μητέρα της 3χρονης Σκάι, το ζευγάρι έσωσε τη ζωή του μικρού τους κοριτσιού και θα αποτελούν για πάντα μέρος της ζωής τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα