Αινιγματική δήλωση του Ντένις Ρόντμαν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Αινιγματική δήλωση του Ντένις Ρόντμαν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Οι Ντένις Ρόντμαν και Κιμ Γιονγκ Ουν AP Photos/David Guttenfelder, Wong Maye-E, Files

Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ και προσωπικός φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντένις Ρόντμαν μίλησε για τον ηγέτη της Βόρεας Κορέας κάνοντας έναν περίεργο συσχετισμό σε εκείνον και την αδερφή του.

Και εκεί που, μετά το video κρατικού ειδησεογραφικού πρακτορείου το οποίο έδειχνε τον Κιμ Γιονγκ Ουν να παρίσταται σε εγκαίνια εργοστασίου στην Πιονγιάνγκ, νομίζαμε ότι το θρίλερ με την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας έλαβε τέλος, έρχεται μία δήλωση του -πάντα εκκεντρικού- Ντένις Ρόντμαν για να δημιουργήσει νέα ερωτηματικά.

Ο άλλοτε σταρ των Σικάγο Μπουλς και Ντιτρόιτ Πίστονς στο NBA ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Good Morning Britain” του Πιρς Μόργκαν και μίλησε για τον προσωπικό του φίλο, τον οποίο είχε επισκεφτεί μάλιστα στο παρελθόν στο σπίτι του στη Βόρεια Κορέα.

Ο Ρόντμαν μίλησε αινιγματικά, δείχνοντας πως κάτι γνωρίζει για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, συνδέοντας την κατάστασή του με τις εμφανίσεις της αδερφής του και τη διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της Βόρειας Κορέας.

Συγκεκριμένα, είπε:

“Έχω επικοινωνία με τη Βόρεια Κορέα και το μόνο που θα πω είναι το εξής: Αν βλέπετε την αδελφή του στην τηλεόραση να διοικεί τη χώρα τότε ξέρετε πως κάτι δεν πάει καλά. Μόνο αυτό θα πω. Και κάτι ακόμα Πιρς. Θυμάστε όταν πήγε στη Νότια Κορέα πριν πάει εκείνος; Θυμάστε εκείνη τη μέρα; Πήγε εκείνη πρώτα και μετά εκείνος; Οπότε δεν θα πω που είναι και αν είναι εδώ ή εκεί. Αλλά αν βλέπετε την αδελφή του να διοικεί τη χώρα, επειδή είναι η επόμενη στη σειρά της διαδοχής, είναι η επόμενη, οκ”.

Δείτε το σχετικό video:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα