Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη συνέντευξη μετά την τραγωδία στο Rust – “Δεν τράβηξα τη σκανδάλη”

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη συνέντευξη μετά την τραγωδία στο Rust – “Δεν τράβηξα τη σκανδάλη”
youtube

Η εξομολόγηση του Άλεκ Μπάλντουιν για τους πυροβολισμούς στα γυρίσματα της ταινίας Rust, που είχαν ως συνέπεια να σκοτωθεί η 42χρονη κινηματογραφίστρια Χ. Χάτσινς.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας Rust και τον χαμό της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, έδωσε ο Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Τζορτζ Στεφανόπουλος στο ABC και την Τετάρτη (01/12) δόθηκε στη δημοσιότητα ένα promo, στο οποίο αρνείται ότι τράβηξε την σκανδάλη του όπλου. “Λοιπόν η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε. Δεν την τράβηξα. Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κάποιον και θα του τράβαγα την σκανδάλη. Ποτέ” ήταν η κατηγορηματική απάντησή του στο ερώτημα αν υπήρχε στο σενάριο μια τέτοια κίνηση.

Ο Στεφανόπουλος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, χαρακτήρισε την 80λεπτη κουβέντα με τον Μπάλντουϊν “έντονη” και τον περιέγραψε ο “συντετριμμένο” και “πολύ ειλικρινή”. Ο ηθοποιός “απάντησε σε κάθε ερώτηση” και συζήτησε για την Χάτσινς, τη συνάντηση με την οικογένειά της και για το τι συνέβη στο πλατό εκείνη την ημέρα.

Η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη, με τις αρχές να έχουν εστιάσει την προσοχή τους πώς αληθινές σφαίρες, οι οποίες απαγορεύεται να βρίσκονται στα γυρίσματα ταινιών, βρέθηκαν στο όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν.

Ερωτηθείς πώς πιστεύει ότι μια σφαίρα μπήκε στο όπλο, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν άδειο ή με ψεύτικες σφαίρες, ο ηθοποιός απάντησε ότι “δεν είχε ιδέα”.

Ο Μπάλντουιν απάντησε επίσης κατηγορηματικά στον Στεφανόπουλο ότι ο πυροβολισμός αυτός ήταν ό,τι χειρότερο του έχει συμβεί ποτέ: “Ναι… ναι, γιατί κοιτάω πίσω και σκέφτομαι «τι θα μπορούσα να είχα κάνει;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα