Ανιψιά Μπιν Λάντεν: “Μόνο με τον Τραμπ θα γλιτώσουμε άλλη μία 11η Σεπτεμβρίου”

Ανιψιά Μπιν Λάντεν: “Μόνο με τον Τραμπ θα γλιτώσουμε άλλη μία 11η Σεπτεμβρίου”
Twitter (@nypost)

Ανοιχτά υπέρ της επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ τάσσεται η ανιψιά του Μπιν Λάντεν. "Τον παρακολουθώ από μακριά και θαυμάζω την αποφασιστικότητα αυτού του άντρα", ανέφερε.

Από εκεί που δεν το περίμενε βρήκε μία φαν ο Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών τον Νοέμβριο. Η ανιψιά του Οσάμα Μπιν Λάντεν εξέφρασε ανοικτά την υποστήριξή της προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη New York Post η 33χρονη Νουρ Μπιν Λάντεν δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Το ISIS εξαπλώθηκε υπό την κυβέρνηση Ομπάμα – Μπάιντεν,φέρνοντας τα μέλη του στην Ευρώπη. Ο Τραμπ έχει αποδείξει ότι προστατεύει την Αμερική κατ’ επέκταση από τις ξένες απειλές εξαλείφοντας ριζοσπαστικά τους τρομοκράτες, προτού έχουν την ευκαιρία να χτυπήσουν”.

“Τον παρακολουθώ από μακριά και θαυμάζω την αποφασιστικότητα αυτού του άντρα”, συμπλήρωσε, δηλώνοντας ανοιχτά υποστηρίκτρια του Τραμπ από τότε που ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις αρχές του 2015.

“Πρέπει να επανεκλεγεί. Είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον όχι μόνο της Αμερικής, αλλά και του δυτικού πολιτισμού σαν οντότητα”, προσέθεσε, ενώ ερωτηθείσα πώς ένιωσε όταν στα 14 της ο θείος της ενορχήστρωσε την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, εκείνη απάντησε πως ήταν καταρρακωμένη.

Η Μπιν Λάντεν κατοικεί στην Ελβετία, ωστόσο δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό της “Αμερικανίδα στην καρδιά” και συχνά φοράει το γνωστό κόκκινο καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again”.

Η Νουρ ήταν μόλις 14 ετών όταν ο θείος της διέπραξε τη μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση που έχει συμβεί έως τώρα και που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα