Απίστευτα βίντεο: Ο αέρας στην Ολλανδία πήρε και σήκωσε σκεπές, κοντέινερ, νταλίκες

Απίστευτα βίντεο: Ο αέρας στην Ολλανδία πήρε και σήκωσε σκεπές, κοντέινερ, νταλίκες

Κοντέινερ, νταλίκες, σκεπές, κάδοι, άνθρωποι, τα πάντα στο έλεος των ανέμων - Δείτε τα συγκλονιστικά πλάνα

Σκηνές βγαλμένες ταινίες καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην Ολλανδία λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές περιοχές της χώρας, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον τριών ατόμων.

Έχοντας ταχύτητα που φτάνει μέχρι τα 140 χλμ/΄ώρα οι άνεμοι σήκωσαν σκεπές μεγάλων κτηρίων, έριξαν σαν τραπουλόχαρτα τεράστια κοντέινερ, χωρίς να λείψουν και παρασύρσεις ανθρώπων στο δρόμο.

ADVERTISING

Μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, σε διαφορετικά περιστατικά, καθώς χτυπήθηκαν από δέντρα που ξεριζώθηκαν και από οικοδομικά υλικά κτηρίων που επέστησαν ζημιές.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων ακυρώθηκαν σήμερα όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ. Επίσης, σε όλη τη χώρα  έχουν ανασταλεί τα δρομολόγια των τραίνων, του τραμ και των λεωφορείων μετά την έκδοση προειδοποίησης για ακραία καιρικά φαινόμενα σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Στο Σίπχολ τουλάχιστον 260 πτήσεις ακυρώθηκαν. "Εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων η εναέρια κυκλοφορία έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας", ανακοίνωσαν οι αρχές του αεροδρομίου στο Twitter.

(AP Photo/Peter Dejong)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άμστερνταμ: Ακυρώθηκαν όλων οι πτήσεις λόγω σφοδρών ανέμων

SHARE:

24Media Network