Αρετή Κετιμέ: Το παιδί-θαύμα που μεγάλωσε, 'μαγεύει' και σαν ενήλικη

Αρετή Κετιμέ: Το παιδί-θαύμα που μεγάλωσε, 'μαγεύει' και σαν ενήλικη

Η Αρετή που μεγάλωσε μαγεύει και σαν ενήλικη. "Όλα τα παιδιά είναι θαύματα. Αρκεί οι γονείς τους να έχουν τα μάτια τους ανοικτά και να διακρίνουν το ταλέντο τους" (Vid)

Για τα πρώτα «παιδικά» χρόνια της στην μουσική, την μετέπειτα πορεία της και την καλλιτεχνική της ενηλικίωση – που ερχόταν... ταυτόχρονα με την βιολογική - αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά της μίλησε στο New Greek TV η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια, Αρετή Κετιμέ, στο πλαίσιο της περιοδείας της στις ΗΠΑ.

«Ποτέ δεν ένοιωσα παιδί θαύμα, ιδίως τώρα που... μεγάλωσα», ανέφερε για το προσωνύμιο που την χαρακτήριζε όταν ξεκινούσε σε ηλικία 13 ετών να πλαισιώνει καλλιτεχνικά τον Γιώργο Νταλάρα.

«Όλα τα παιδιά είναι θαύματα. Αρκεί οι γονείς τους να έχουν τα μάτια τους ανοικτά και να διακρίνουν το ταλέντο τους», τόνισε στο newgreektv.

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά της συνέντευξης, που αξίζει να δείτε στο βίντεο:

Για την πορεία μετά τις παιδικές επιτυχίες της: «Για εμένα υπάρχει μια ενιαία πορεία. Δεν διέκοψα κάτι στην μουσική απ' όταν ήμουν παιδί. Συνέχισα. Έκανα διάφορες συνεργασίες, έβγαλα τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συνεχίζω».

Για το πώς βίωνε ένα κορίτσι στα πρώτα χρόνια της εφηβείας του να παίζει υπό επαγγελματικές συνθήκες: «Το εκλάμβανα σαν ένα παιχνίδι, κι εξακολουθεί να είναι... παιχνίδι για μένα. Τότε δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι συνέβαινε. Παρόλα αυτά, ήξερα πότε είχα κάνει λάθος, ακόμη κι όταν με χειροκροτούσαν".

Για την συμμετοχή της στην Τελετή Έναρξης: «Είχα πολύ άγχος. Είχαμε κάνει δυο πρόβες νωρίτερα! Όμως, ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία, την οποία θα διηγούμαι ακόμη και στα εγγόνια μου. Επίσης, ήταν πολύ καλό για μένα που έπαιξα σε τέτοια ηλικία μπροστά σε τόσον κόσμο».

Για το αν θα πήγαινε σε κάτι πιο εμπορικό για επαγγελματικούς λόγους: «Η παραδοσιακή μουσική είναι η γραμματική και το συντακτικό μου. Κάθε μουσικός έχει την ταυτότητά του. Δεν μπορείς να παραβείς την ταυτότητά μου. Έχω παίξει ακόμη και σε... ταβέρνες, έχω κάνει διάφορες συνεργασίες, όπως π.χ. με τον Πάνο Κιάμο. Όμως, ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από αυτό που πάντα κάνω».

Δείτε ακόμη τι είπε για το ξεκίνημά της, την περιοδεία της στις ΗΠΑ, την εμπειρία της από το Μόντρεαλ, την... Eurovision αλλά και ενδιαφέρουσες εικόνες από την σταδιοδρομία της.

Πηγή: newgreektv

SHARE:

24Media Network