Αυτός ο μικρός σεφ θα σου φτιάξει το κέφι, όσο μένεις σπίτι

Αυτός ο μικρός σεφ θα σου φτιάξει το κέφι, όσο μένεις σπίτι
Ο μικρός Κόμπι μαγειρεύει Instagram / @kobe_yn

Ο πιο μικρός και χαριτωμένος μάγειρας που έχουμε δει ποτέ, έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και σκορπίζει χαμόγελα εν μέσω καραντίνας.

Ανάμεσα στις ειδήσεις που διαβάζουμε καθημερινά για τον κορονοϊό και εν μέσω καραντίνας, μέχρι να περάσει η εξάπλωση της επιδημίας, ο νεαρός και χαριτωμένος Κόμπι μαγειρεύει και μας φτιάχνει το κέφι

Παρόλο που ο Κόμπι είναι πολύ μικρός σε ηλικία και δεν μπορεί να μιλήσει ακόμη, έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου οι γονείς του μοιράζονται με εκατοντάδες followers που τον ακολουθούν, τις μαγειρικές του περιπέτειες.

Ο μικρός απολαμβάνει πολύ το μαγείρεμα και το κάνει να φαίνεται τόσο διασκεδαστικό, μέσα από τα αξιολάτρευτα βίντεο που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ του, ενώ οι γονείς του βρίσκονται πάντα δίπλα για να βοηθήσουν όπου χρειάζεται.

Επίσης, οι γονείς του είναι εφοδιασμένοι με μεγάλη υπομονή και ευελιξία, καθώς ο Κόμπι είναι πολύ μικρός σε ηλικία, επομένως πολλά μπορούν να πάνε στραβά κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος.

Το πιο επιτυχημένο βίντεο του μικροσκοπικού μάγειρα έχει ανέβει στο Tik Tok και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού ο Κόμπι δείχνει μια συνταγή με σπαράγγια, μακαρόνια και τυρί και μπριζόλα στη σχάρα.

Δείτε το βίντεό του στο Tik Tok:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα