Bild για Σουλεϊμανί: Ο Τραμπ απάλλαξε τον κόσμο από ένα τέρας, έναν εχθρό του πολιτισμού

Bild για Σουλεϊμανί: Ο Τραμπ απάλλαξε τον κόσμο από ένα τέρας, έναν εχθρό του πολιτισμού
Ο Κασέμ Σουλεϊμανί AP

Το κύριο άρθρο της Bild για τον Σουλεϊμανι ήταν γεμάτο από πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον δολοφονηθέντα Ιρανό στρατηγό

Ενα πολύ σκληρό άρθρο για τον Κασέμ Σουλεϊμανί δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα “Bild” το οποίο αναδημοσιεύτηκε από πολλά μέσα, κυρίως ισραηλινά.

Ο διευθυντής της εφημερίδας, Ζούλιεν Ράιχελτ ήταν κάτι παραπάνω από τραχύς στους χαρακτηρισμούς του αποκαλώντας τον εκλιπόντα “τέρας”.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο Σουλεϊμανί “ήταν ο πιο απωθητικός και αιμοδιψής τρομοκράτης στον κόσμο και εχθρός του πολιτισμού μας. Το βίαιο και καθυστερημένο τέλος δεν θέτει τέλος στην παγκόσμια τρομοκρατία αλλά παρόλα αυτά συνιστά ένα ισχυρό μήνυμα”.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος ο Γερμανός δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι “μπορούν να βασανίσουν και να παρενοχλήσουν τους πιο αδύναμους και πιο απελπισμένους αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ενάντια στην πιο ισχυρή δημοκρατία στον κόσμο”.

Και καταλήγει ως εξής: “Ο Πρόεδρος Τραμπ απάλλαξε τον κόσμο από ένα τέρας του οποίου στόχος ήταν να δημιουργήσει ένα ατομικό μανιτάρι πάνω από το Τελ Αβίβ. Ο Τραμπ ενήργησε για αυτοάμυνα των ΗΠΑ αλλά και όλων των ανθρώπων που αγαπούν την ειρήνη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα