Charlie Hebdo: Αναβολή της δίκης λόγω κρούσματος μεταξύ των κατηγορουμένων

Charlie Hebdo: Αναβολή της δίκης λόγω κρούσματος μεταξύ των κατηγορουμένων
AP Photo/Michel Euler

Τουλάχιστον ένας εκ των 14 κατηγορουμένων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2015 έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί.

Την αναβολή της δίκης των 14 κατηγορουμένων που φέρονται ως συνεργοί για την τρομοκρατική επίθεση στο Charlie Hebdo αποφάσισε το δικαστήριο μετά τον εντοπισμό κρούσματος.

Συγκεκριμένα, ο Ali Reza Polat, κύριος ύποπτος για συνέργεια στις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2015 από ένοπλους ισλαμιστές που κόστισαν τη ζωή 12 ανθρώπων, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, έχοντας εμφανίσει συμπτώματα πυρετού.

Ο δικαστής ζήτησε να υποβληθούν σε τεστ 12 κατηγορούμενοι, με τη δίκη που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου να αναβάλλεται, με τη νέα ημερομηνία να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των τεστ.

Να σημειωθεί η διαδικασία, που ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου, αναμενόταν να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Νοεμβρίου μετά και την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης, ωστόσο η ετυμηγορία φαίνεται ότι θα καθυστερήσει, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για έναν και πλέον μήνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα