Χιου Γκραντ για Τζόνσον: “Δεν θα γ@@εις το μέλλον των παιδιών μου”

Χιου Γκραντ για Τζόνσον: “Δεν θα γ@@εις το μέλλον των παιδιών μου”
Ο ηθοποιός Χιου Γκραντ Richard Shotwell/Invision/AP

Ο διάσημος ηθοποιός χρησιμοποιεί σε ανάρτησή του στο Twitter σκληρή γλώσσα για τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, τον οποίο αποκαλεί "υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου".

Κατά του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στράφηκε ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Χιου Γκραντ, μέσω μιας οργισμένης και επιθετικής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός “απάντησε” σε ένα βίντεο του Μπόρις Τζόνσον, το οποίο συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, αλλά και βρισιές κατά του Βρετανού Πρωθυπουργού. 

Στο βίντεο ο Μπόρις Τζόνσον μιλά για το Brexit και για τους στόχους της νέας κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει τη χώρα μπροστά και ο Χιου Γκραντ εξοργίζεται. 

Η ανάρτηση του ηθοποιού έγινε μετά από την απόφαση του Τζόνσον να κλείσει τη βουλή έως και δύο περίπου βδομάδες πριν από το Bexit, κάτι που προκάλεσε σε κατακραυγή του από μεγάλη μερίδα πλήθους της Βρετανίας.

Ο ηθοποιός αναφέρεται μέσω της ανάρτησής του στο παρόν και το μέλλον,ενώ δεν διστάζει να αποκαλέσει, μεταξύ άλλων, “υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου”, τον Βρετανό Πρωθυπουργό!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Δεν θα γ@@σεις το μέλλον τον παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες, για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τους αυνάνες συνεργάτες σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα