Χρυσόστομος: Σχολεία σεξουαλικού προσανατολισμού για να μη γίνονται ομοφυλόφιλοι

Χρυσόστομος: Σχολεία σεξουαλικού προσανατολισμού για να μη γίνονται ομοφυλόφιλοι
PIO

Νηπιαγωγεία και σχολεία για σωστή κατεύθυνση των παιδιών, ώστε να μην γίνονται ομοφυλόφιλοι, προετοιμάζει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για το ερχόμενο σχολικό έτος (Video)

Μιλώντας σε εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης ο προκαθήμενος της κυπριακής εκκλησίας δήλωσε την πρόθεσή του να δημιουργήσει νηπιαγωγεία και σχολεία για να καταπολεμήσει την ομοφυλοφιλία.

"Το αφύσικο πιο εύκολα το υπερπηδάς και όμως έχουμε καταξιωμένους κληρικούς που έζησαν μία όμορφη πνευματική ζωή", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως η Εκκλησία του Κύπρου προσανατολίζεται στην δημιουργία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, με στόχο την ορθή κατεύθυνση των παιδιών.

Έτσι, επισήμανε πως μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχουν ετοιμαστεί 10 νηπιαγωγεία, ενώ μέσα σε δυο χρόνια να δημιουργηθούν δυο δημοτικά και μέσα σε έξι χρόνια 2 γυμνάσια και λύκεια, για μια υποδειγματική εκπαίδευση με κατευθύνσεις.

"Θα έχουμε την απαίτηση να βγαίνουν αποκεί σωστοί άνθρωποι ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που θα βοηθήσουν τον τόπο και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση", σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

(Βίντεο: OnoufriosSocratous-Youtube)

SHARE:

24Media Network