Δανία: Η πρωθυπουργός της Δανίας αναβάλλει τον γάμο της λόγω της Ευρωπαϊκής Συνόδου

Δανία: Η πρωθυπουργός της Δανίας αναβάλλει τον γάμο της λόγω της Ευρωπαϊκής Συνόδου
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν AP Photo/Matt Dunham

Η πρωθυπουργός της Δανίας θα πρέπει να μεταθέσει για τρίτη φορά τη γαμήλια τελετή, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο, λόγω της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ

Πολλά ζευγάρια αναγκάστηκαν να αναβάλουν τον γάμο τους τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της πανδημίας Covid-19. Η πρωθυπουργός της Δανίας νόμιζε τελικά ότι βρήκε μια ημερομηνία, ωστόσο θα πρέπει να μεταθέσει για τρίτη φορά τη γαμήλια τελετή, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο, λόγω της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Η Μέτε Φρεντέρικσεν, που ανέλαβε καθήκοντα ακριβώς πριν από έναν χρόνο, ανακοίνωσε η ίδια τα νέα, σήμερα, στον λογαριασμό της στο Facebook, αναρτώντας επίσης και μια φωτογραφία του μέλλοντος συζύγου της Μπο.

«Χαίρομαι τόσο που θα παντρευτώ αυτόν τον φανταστικό άνδρα. Όμως, προφανώς, αυτό δεν μπορεί να είναι τόσο απλό, διότι κλήθηκα να παραστώ σε ένα ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, το Σάββατο εκείνο του Ιουλίου, στο οποίο είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας. Κρίμα», έγραψε η 42χρονη πρωθυπουργός.

«Όμως, πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της Δανίας. Επομένως, θα χρειαστεί να αλλάξουμε εκ νέου τα σχέδιά μας».

«Το σημαντικότερο είναι η αγάπη. Και θα καταφέρουμε σύντομα να παντρευτούμε. Θα χαρώ να πω το «ναι» στον Μπο (που είναι ευτυχώς πολύ ανεκτικός)», καταλήγει η Μέτε Φρεντέρικσεν, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών από τον προηγούμενο γάμο της.

Το ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 17ης-18ης Ιουλίου, που θα διεξαχθεί με τη φυσική παρουσία στις Βρυξέλλες των ηγετών των 27 κρατών μελών της ΕΕ, αποφασίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα