Δείπνο Ερντογάν με γνωστή Τουρκάλα τρανσέξουαλ

Δείπνο Ερντογάν με γνωστή Τουρκάλα τρανσέξουαλ

Λίγες ώρες μετά τη χρήση πλαστικών σφαιρών και δακρυγόνων κατά διαδηλωτών της LGBT κοινότητας, ο Τούρκος πρόεδρος συνέφαγε με τρανσέξουαλ ντίβα της χώρας

Με την πιο γνωστή τρανσέξουαλ της Τουρκίας δείπνησε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή διάλυση από την αστυνομία, διαδήλωσης της LGBT κοινότητας στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο Ερντογάν και η σύζυγός του, συνέφαγαν, μετά τη δύση του ηλίου, όπως προβλέπεται κατά το ραμαζάνι, με μια ομάδα καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων ήταν και η ηθοποιός Μπουλέντ Ερσόι.

Τα "αποδεικτικά στοιχεία", δηλαδή οι φωτογραφίες, βγήκαν στη δημοσιότητα από το προεδρικό γραφείο και δείχνουν το ζευγάρι Ερντογάν να κάθεται δίπλα στην "ντίβα", όπως αποκαλείται η Ερσόι στην Τουρκία, στην προεδρική κατοικία, στο προάστιο Ταράμπια της Πόλης.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε κάνει χρήση πλαστικών σφαιρών και δακρυγόνων για να αποτρέψει διαδήλωση της LGBT κοινότητας. Εκατοντάδες αστυνομικοί περικύκλωσαν την πλατεία Ταξίμ, στην οποία έχουν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις μετά τις μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις το 2013, προκειμένου να σταματήσουν την εκδήλωση που ήταν σε εξέλιξη.

Δείπνο Ερντογάν με γνωστή Τουρκάλα τρανσέξουαλ

Οι διαδηλωτές ξεδίπλωσαν την σημαία σύμβολο της LGBT κοινότητας και επιχείρησαν να διαβάσουν μια δήλωση αλλά εμποδίστηκαν από τις αρχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τουρκία: Η αστυνομία διέλυσε βίαια την Trans Pride στην Κωνσταντινούπολη

SHARE:

24Media Network