Διεθνής συναγερμός για εξαφάνιση βρέφους 4 μηνών από το Αφγανιστάν

Το τεσσάρων μηνών βρέφος που εξαφανίστηκε στο Αφγανιστάν
Το τεσσάρων μηνών βρέφος που εξαφανίστηκε στο Αφγανιστάν ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το Παγκόσμιο Δίκτυο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά στις ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε πως ο μόλις 4 μηνών Σοχαίλ Αχμαντί εξαφανίστηκε στο Αφγανιστάν. Αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο.

Διεθνής συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση ενός βρέφους, 4 μόλις μηνών, από τις 19 Αυγούστου του 2021 από το Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού", "στις 2/11/2021, 'Το Χαμόγελο του Παιδιού' ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα του Παγκόσμιου Δικτύου για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (Global Missing Children’s Network - GMCN) στις Η.Π.Α. για την εξαφάνιση του Σοχαίλ Αχμαντί, βρέφους τεσσάρων μηνών από το Αφγανιστάν, στις 19/8/2021 από το Camp Green Village στο Αφγανιστάν.

ADVERTISING

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φορμάκι, άσπρο ζακετάκι και ένα βραχιόλι.

Το τεσσάρων μηνών βρέφος που εξαφανίστηκε στο Αφγανιστάν
Το τεσσάρων μηνών βρέφος που εξαφανίστηκε στο Αφγανιστάν ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


'Το Χαμόγελο του Παιδιού' αναδημοσιεύει την εξαφάνιση του Σοχαίλ Αχμαντί κατόπιν αιτήματος του συνεργαζόμενου φορέα στις Η.Π.Α.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με 'Το Χαμόγελο του Παιδιού', όλο το 24ωρο, στην 'Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000' καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: εξαφάνιση
SHARE:

24Media Network