Δημήτρης Χριστόφιας: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη

Δημήτρης Χριστόφιας: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης AP

Την θλίψη του για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. "Πορευτήκαμε σε παράλληλες πορείες, πάντοτε για το καλό του τόπου" αναφέρει. Επικοινωνία Κουτσούμπα - Κυπριανού.

«Είναι με μεγάλη θλίψη που πληροφορήθηκα το θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια. Ενός πολιτικού που για χρόνια πορευτήκαμε σε παράλληλες πορείες, πάντοτε όμως για το καλό του τόπου. Στην οικογένειά του στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια» έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Επικοινωνία Κουτσούμπα – Κυπριανού

Εν τω μεταξύ, ο γ.γ. της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια, επιφανούς στελέχους του ΑΚΕΛ, πρώην γ.γ. και προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δημήτρης Κουτσούμπας, εξέφρασε στον Άντρο Κυπριανού τα θερμά συλλυπητήρια του κόμματος προς το ΑΚΕΛ, αλλά και την οικογένεια του Δημήτρη Χριστόφια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα