Εικόνα που προκαλεί αντιδράσεις, 4 μέρες μετά τον τοκετό

Εικόνα που προκαλεί αντιδράσεις, 4 μέρες μετά τον τοκετό

Μια Fitness blogger, ανήρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία της, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. Το σώμα της είναι τέλειο. "Επικίνδυνη" χαρακτήρισε την εικόνα Νορβηγίδα πολιτικός (Pics)

Μπορεί μια γυναίκα να έχει τέτοιο κορμί μετά τον τοκετό; Αν πιστεύαμε ότι η πιο κάτω φωτογραφία δεν είναι "πειραγμένη"  σίγουρα ναι.

Σε αυτή βλέπουμε την 26χρονη Caroline Berg Eriksen, σύζυγο του Νορβηγού ποδοσφαιριστή Lars Kristian Eriksen, 4 ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Η φωτογραφία που έχει ανεβάσει η Fitness blogger στο instangram την δείχνει με άψογο κορμί και γράμμωση λίγο μετά τον τοκετό.

Πολλά από τα σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου είναι επιθετικά καθώς η λεζάντα της κυρίας Eriksen θεωρήθηκε εξίσου προκλητική.

"Νιώθω τόσο άδεια. Και αυτό 4 μέρες μετά τη γέννα", έγραψε.

Παρ' όλες τις αρνητικές κριτικές η 26χρονη υπερασπίστηκε τον εαυτό της, αν και πολλές ήταν οι γυναίκες που την χαρακτήρισαν ως  κακό πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες, οι οποίες μετά τη γέννα, έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τα ψυχολογικά προβλήματα, λόγω των αλλαγών που έχει υποστεί το σώμα τους.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τη Νορβηγίδα πολιτικό Gry Larsen, η οποία χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη φωτογραφία κακόγουστη, ναρκισσιστική και επικίνδυνη για τις γυναίκες που μετά τη γέννα αγωνίζονται να επαναφέρουν το σώμα τους και ταυτόχρονα εργάζονται και προσπαθούν να τα καταφέρουν με χιλιάδες υποχρεώσεις.

(Πηγή:Huffington Post)

SHARE:

24Media Network