Εικόνες σοκ: Στα δόντια τίγρη γυναίκα στη Ρωσία

Amur Tiger Cub "Zoya" jumps on her surrogate Sumatran Tiger mom "Lola" at the Oklahoma City Zoo in Oklahoma City, Thursday, Oct. 26, 2017. Zoya was born at the Philadelphia Zoo July 10, 2017, but was rejected by her mother, and sent to the Oklahoma City Zoo for fostering. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Amur Tiger Cub "Zoya" jumps on her surrogate Sumatran Tiger mom "Lola" at the Oklahoma City Zoo in Oklahoma City, Thursday, Oct. 26, 2017. Zoya was born at the Philadelphia Zoo July 10, 2017, but was rejected by her mother, and sent to the Oklahoma City Zoo for fostering. (AP Photo/Sue Ogrocki) AP

Έντρομοι επισκέπτες σε ζωολογικό κήπο της Ρωσίας είδαν το ζώο να επιτίθεται σε εργαζόμενη και το σταμάτησαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μια εργαζόμενη σε ζωολογικό κήπο στο Καλινίνγκραντ της Ρωσίας όταν πήγε να δώσει τροφή σε τίγρη που της επιτέθηκε και λίγο έλειψε να την φάει ζωντανή.

Ο τίγρης με όνομα Typhoon πήδηξε πάνω της καθώς το κλουβί έμεινε κατά λάθος ανοιχτό και η γυναίκα σώθηκε καθώς αυτόπτες μάρτυρες άρχισαν να ουρλιάζουν και να πετάνε πέτρες και καρέκλες στο ζώο προκειμένου να την αφήσει.

Στο σημείο έσπευσαν μέσα σε 5 λεπτά γιατροί που τη μετέφεραν αιμόφυρτη και τυλιγμένη με μια κουβέρτα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες μαρτυρίες το ζώο της έγδαρε σχεδόν όλο το κεφάλι.

Ο τίγρης εκ Σιβηρίας, όπως αυτός που επιτέθηκε στη γυναίκα, είναι το μεγαλύτερο του είδους στον κόσμο. Ο συγκεκριμένος θεωρούνταν υπερήλικας καθώς είχε γεννηθεί το 2001 και το προσδόκιμο ζωής για το είδος του είναι τα 15 έτη.

Με πληροφορίες από Daily Mail,  (AP Photo/Sue Ogrocki)

SHARE:

24Media Network