“Είσαι ξεχωριστή”: Το μήνυμα της Μέγκαν σε εργάτριες του σεξ

“Είσαι ξεχωριστή”: Το μήνυμα της Μέγκαν σε εργάτριες του σεξ
Kensington Palace/Twitter

Ένα μήνυμα συμπαράστασης έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ πάνω σε φρούτα κατά την επίσκεψή της σε οργάνωση που υποστηρίζει τις εργάτριες του σεξ, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τους δρόμους.

Το πριγκιπικό ζεύγος, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, επισκέφτηκαν οργάνωση που στηρίζει εργάτριες του σεξ στην προσπάθειά τους να απεμπλακούν από την πορνεία και να ξεφύγουν από τους δρόμους.

Αυθόρμητα, η Μέγκαν αποφάσισε να γράψει μηνύματα εμψύχωσης πάνω σε μπανάνες, καθώς βοηθούσε τις εθελόντριες της οργάνωσης να πακετάρουν δέματα για τις ευπαθείς γυναίκες.

Kensington Palace/Twitter

 

Πάνω στα φρούτα έγραψε μηνύματα όπως “Είσαι γενναία”, “είσαι ξεχωριστή”, “είσαι δυνατή”. Όπως δήλωσε, η ιδέα της ήρθε μετά από μία εκπομπή που είχε παρακολουθήσει πρόσφατα και είδε μία μαγείρισσα να αφήνει αντίστοιχα μηνύματα στα φρούτα μαθητών γυμνασίου, προκειμένου να τους εμψυχώσει.

Η Μέγκαν και ο Χάρι ξεναγήθηκαν στους χώρους της οργάνωσης και είχαν και κατ’ ιδίαν συνάντηση με μία πρώην εργάτρια του σεξ, που μέσω της οργάνωσης, κατάφερε να δραπετεύσει από την ζωή της στους δρόμους.

Kensington Palace/Twitter

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα