Εκλογές στην Τουρκία με News247.gr και Ραδιόφωνο 24/7

Εκλογές στην Τουρκία με News247.gr και Ραδιόφωνο 24/7
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε προεκλογική συγκέντρωση στις 17 Ιουνίου 2018. AP

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την πιο δραματική εκλογική μάχη των τελευταίων δεκαετιών στην Τουρκία, μέσα από τις ανταποκρίσεις της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη από την Κωνσταντινούπολη. Πληροφορίες, εικόνες και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, καθώς η σύγκρουση ανάμεσα στον Ταγίπ Ερντογάν και στους πολιτικούς αντιπάλους του κορυφώνεται.

Οι πρόωρες εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 24 Ιουνίου, έχουν χαρακτηριστεί ως οι πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών για την Τουρκία.

Είναι αναμφίβολα η “μητέρα των μαχών” για τον Ταγίπ Ερντογάν, καθώς επιδιώκει πλήρη επικυριαρχία και εκτοπισμό των πολιτικών αντιπάλων του, έχοντας τοποθετήσει τον πήχη στο 50%.

Απέναντί του, ο Μουχαρέμ Ιντζέ του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, η ακροδεξιά Μεράλ Ακσενέρ και ο κρατούμενος στις φυλακές Κούρδος υποψήφιος Σελαχατίν Ντεμιρτάς.

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της Κυριακής, η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη μεταδίδει στο News247.gr και στο Ραδιόφωνο 24/7 μεταφέροντας την ατμόσφαιρα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές:

18:00-20:00 Κώστας Σαρρηκώστας & Ιορδάνης Χασαπόπουλος

20:00-23:00 Βασίλης Σκουρής / Αγγελική Σπανού

Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις, οι πρωταγωνιστές, στιγμιότυπα, εικόνες και βίντεο.

Ο σφυγμός των εκλογών στην Τουρκία, με αμεσότητα, ακρίβεια και ψυχραιμία, με την υπογραφή της δημοσιογραφικής ομάδας του Νews247.gr και στο Ραδιόφωνο 24/7. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα