Εκτός κούρσας για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, ο Τζεμπ Μπους

Εκτός κούρσας για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, ο Τζεμπ Μπους

Μετά τον καταποντισμό στην εσωκομματική διαδικασία στη Νότια Καρολίνα, ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί

Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα Τζεμπ Μπους, που θεωρείτο στο πρόσφατο παρελθόν ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την κούρσα μετά την ήττα του στην εσωκομματική διαδικασία στη Νότια Καρολίνα.

«Ο λαός της Αϊόβα, του Νιου Χάμσιρ και της Νότιας Καρολίνας μίλησε. Έτσι, απόψε αναστέλλω την εκστρατεία μου», ανακοίνωσε ο Μπους, λίγη ώρα αφότου οι προβολές αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων τον έφεραν να συγκεντρώνει όχι πολύ παραπάνω από το 8% των ψήφων στην εσωκομματική διαδικασία.

«Παρ' όλα όσα ίσως ακούσατε, οι ιδέες μετράνε, οι πολιτικές μετράνε», πρόσθεσε ο Μπους — ο πατέρας και ο αδελφός του οποίου είναι πρώην πρόεδροι — κάνοντας έναν υπαινιγμό εναντίον του νικητή της εσωκομματικής διαδικασίας στη Νότια Καρολίνα, του Ντόναλντ Τραμπ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network