El Diablo: Με σταυρούς και πανό έξω απο το ΡΙΚ για το τραγούδι της Eurovision

El Diablo: Με σταυρούς και πανό έξω απο το ΡΙΚ για το τραγούδι της Eurovision
sigmalive.com

Ύμνο σε σκοτεινές δυνάμεις αποτελεί το τραγούδι "El Diablo", σύμφωνα με την Oρθόδοξη Νεολαία Κύπρου που διαμαρτυρήθηκε έξω απο το ΡΙΚ ζητώντας την απόσυρση του τραγουδιού από τη Eurovision.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πολίτες έξω από το ΡΙΚ για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, με τον τίτλο «El Diablo».

Με πανό στα οποία ανέγραφαν «Αγαπάμε τον Χριστό», «Μετάνοια», αλλά και σταυρούς, οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν την αντικατάσταση του τραγουδιού από άλλο, ενώ παρέδωσαν ψήφισμα στον διευθυντή ειδήσεων του ΡΙΚ, Πανίκο Χατζηπαναγή.

Στο σημείο βρίσκονταν από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων. Μετά την διαμαρτυρία, οι διαδηλωτές αποχώρησαν., σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σε ανακοίνωσή της η Ορθόδοξη Νεολαία Κύπρου αναφέρει πως «το συγκεκριμένο τραγούδι “El diablo” αποτελεί ύμνο σε σκοτεινές δυνάμεις, διακηρύττει την υποταγή του ανθρώπου στο σκότος και τον εξευτελισμό (εξ άλλου εσείς το είπαμε από μόνοι σας ότι αναφέρεται στο σύνδρομο της Στοκχόλμης) και προσβάλλει τον λαό μας».

Υοενθυμίζεται οτι και η Ιερά Σύνοδος Κύπρου ζητά την ακύρωση της συμμετοχής του τραγουδιού “El Diablo” της Έλενας Τσαγκρινού στη φετινή Eurovision με άλλο “το οποίο να εκφράζει την Ιστορία, τον Πολιτισμό, τις Παραδόσεις και διεκδικήσεις μας”..

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα