Έλληνας κάτοικος Βενεζουέλας: Δεν έγινε πραξικόπημα, έτσι ήθελαν να το εμφανίσουν

Έλληνας κάτοικος Βενεζουέλας: Δεν έγινε πραξικόπημα, έτσι ήθελαν να το εμφανίσουν
Κρίση στη Βενεζουέλα AP

Για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, μίλησε ο Έλληνας έμπορος και κάτοικος Βενεζουέλας, Θεόδωρος Μαραγγέλης.

Οδηγίες από τις ΗΠΑ ακολουθεί ο Γκουαϊδό, είπε μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6 ο Έλληνας κάτοικος της Βενεζουέλας Θεόδωρος Μαραγγέλης, εκτίμησε ωστόσο ότι πάνω από το 80% των πολιτών είναι μαζί του, ενώ για τον Νικολάς Μαδούρο υποστήριξε ότι δεν κάνει εκλογές, γιατί θα τις χάσει, καθώς και ότι χάνει σταδιακά την υποστήριξη του στρατού.

«Δεν έγινε πραξικόπημα, έτσι ήθελαν να το εμφανίσουν. Βγήκαν περίπου 100 κατώτεροι και μεσαίοι αξιωματούχοι και δήλωσαν ότι στηρίζουν τον Γκουαϊδό και αυτό ήταν όλο», είπε ακόμη ο Έλληνας έμπορος, ενώ για τις ελλείψεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, εξήγησε ότι συμβαίνει, επειδή η κυβέρνηση επιβάλλει χαμηλές τιμές για να ελέγξει τον πληθωρισμό και τα εργοστάσια, κρίνοντας ότι δεν τους συμφέρουν, σταματάνε την παραγωγή.

Για τις ΗΠΑ, ο κ. Μαραγγέλης είπε ότι θεωρούν τη Βενεζουέλα πρώτη τους προτεραιότητα, κάτι «σαν θέμα εθνικής ασφάλειας», λόγω του φυσικού της πλούτου, σε πετρέλαιο, χρυσό, σίδηρο, κάρβουνο και αέριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα